Ordu’da kız öğrenci yurdunda asansör arızası: Öğrenciler panik yaşadı

Ordu’da kız öğrenci yurdunda asansör arızası: Öğrenciler panik yaşadı
Ordu'da bir üniversite yurdunda asansör arızası büyük paniğe neden oldu. KYK yurtlarında ölümlü sonuçlanan asansör kazası nedeniyle öğrenciler büyük korku yaşadı.

Ordu'da bulunan bir üniversite kız öğrenci yurdunda yaşanan asansör arızası, öğrenciler arasında kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.

Akçatepe Mahallesi'nde konumlanan 3 bloklu kız öğrenci yurdunun bir blokunda, içinde 10 öğrencinin bulunduğu asansör, birinci kattan zemin kata indiği sırada arıza yaparak durdu. Neyse ki müdahale sonucu öğrenciler yara almadan asansörden çıkartıldı.

ASANSÖR ARIZA YAPTI

Olayın ardından güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri bölgeye yönlendirildi. Asansör arızası nedeniyle asansörde kalan öğrenciler, firma görevlisinin hızlı müdahalesi sayesinde güvenli bir şekilde dışarı çıkartıldı. Panikle dışarı çıkan diğer öğrencilere güvenlik ekipleri tarafından sakin olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, "Ordu Mehmet Fuat Köprülü Kız Öğrenci Yurdumuzda asansör arızası olmuş, arıza sonrası asansörde kalan öğrenciler yetkili servisin asansör kapısını açması sonrası, bir sıkıntı yaşamadan güvenle asansörden çıkmışlardır" dedi.

orduyurt.jpg

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Jandarma ekipleri, asansör firması görevlisinin ifadesini almak üzere karakola götürülürken, çok sayıda öğrencinin ifadesine başvurdu. Asansörlerin sürekli olarak kontrol edildiği ve arıza yapan asansörün bakımının yeni yapıldığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar