KYK yurdunda yine asansör kazası!

KYK yurdunda yine asansör kazası!
Giresun’da bulunan KYK’ye bağlı Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda bir aydır bakımda olan asansör boşluğa düştü.

Giresun'da bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Pembe Hatun kız öğrenci yurdunda, bakım ve onarım sürecinin ardından tekrar hizmete açılan asansör, arıza nedeniyle zemine çakıldı.

Olayın hemen ardından yurtta panik yaşanırken, polis ve itfaiye ekipleri tarafından açılan asansörün boş olduğu anlaşıldı.

ÖĞRENCİLER BÜYÜK PANİK YAŞADI

Yurt binasındaki üst katlarda kullanım için çağrılan asansör, 4. kata gitmek yerine arıza yaparak zemine çakıldı. Olay sonrasında diğer öğrencilerin de panik içinde yurt binasını terk ettiği bildirildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edildiği yurttan gelen bilgilere göre, asansörün boş olması büyük bir faciayı önledi.

MÜDÜR KAZAYI İNKAR ETTİ

Asansör kazasının ardından yurda gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, öğrencilerle görüşerek sorunlarını dinledi. Ergün, olaya ilişkin inceleme başlattıklarını ve gereken önlemlerin alınacağını belirtti. Öte yandan, müdür Ergün, asansörün zemine çakılmadığını, fren sistemindeki bir arıza nedeniyle aracın çağrılan katta durmayarak aşağıya indiğini ifade etti.

kazaasansoryurt.jpg

Aydın'da üniversite öğrencisi Zeren Ertaş KYK yurdundaki asansör kazası nedeniyle hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar