Önce Fatih portakal şimdi de Cem Küçük Galatasaray atağa geçti ikisini de şikayet etti

Önce Fatih portakal şimdi de Cem Küçük Galatasaray atağa geçti ikisini de şikayet etti
Fatih Portakal hakkında montajlı görüntü kullandığı nedeniyle işlem başlatan Galatasaray Kulübü şimdi de Cem Küçük hakkında işlem başlattı.

Galatasaray hakem toplantısı kayıtlarının manipüle edilmiş kısımlarını kullanmakla suçladığı TGRT Haber sunucusu Cem Küçük hakkında resmi şikayette bulunduğunu açıkladı.

1711558812113-en-son-ozel-haber-psd-si-1.jpg

Kapalı devre gerçekleştirilen ve daha sonra sosyal medya üzerinden montajlanmış şekilde yayınlanan toplantı kayıtlarıyla ilgili tartışmalar devam ederken sarı-kırmızılı ekip bu adımıyla medya etiğine dair ciddi bir suçlama ortaya koydu.

Kulübün toplantının orijinal içeriğinin manipüle edilerek sunulduğunu iddia etmesi üzerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) başta olmak üzere ilgili mercilere başvuruda bulunduğu belirtildi.

h.jpg

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda TGRT Haber sunucusu Küçük'ün kasıtlı olarak yanıltıcı yayın yapmakla itham edildiği ve bu nedenle hakkında işlem başlatıldığı ifade edildi.

Kulüp daha önce de Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal'ı şikayet etme kararı aldığını duyurmuştu.

Portakal da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yayınlanan toplantı kaydının sadece düzenlenmiş bölümlerini ekranlara taşıdığı gerekçesiyle eleştirilmişti.

mnn.jpg

nnnnnn.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar