Metin Akpınar'ın kızı çocukluk videosu ile kime seslendi: Sen hiç göremedin bu hallerimizi

Metin Akpınar'ın kızı çocukluk videosu ile kime seslendi: Sen hiç göremedin bu hallerimizi

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabında ilk kez çocukluk videosunu paylaştı. Annesi Suphiye Orancı'ya seslenen Nebioğlu, "Asla nereden geldiğimi unutmadım ve hep ona göre yaşadım. Sen hiç göremedin bu hallerimizi, senin için bu video!" ifadelerini kullandı.

Duygu Nebioğlu, Instagram hesabında çocukluk videosunu paylaşarak Almanya'da yaşayan annesi Suphiye Orancı'ya seslendi. Duygusal bir paylaşım yapan Nebioğlu, çocukluk anılarını gözler önüne serdi.

"SEN HİÇ GÖREMEDİN BU HALLERİMİZİ, SENİN İÇİN BU VİDEO"

Almanya'da yaşayan annesi Suphiye Orancı'ya bir kez daha seslenen Nebioğlu, paylaşımında şu duygusal notu yazdı:

640xauto.webp

"Sevgili Sofi, fiziksel yaralarımız iyileşmişti. Nebioğlu ailesiyle tanışmamızın üzerinden iki ay geçmişti. O ilk günü hatırlıyorum; annemle babam bizi izlerken gözyaşlarını tutamamışlardı. O anların fotoğrafları ve videoları yok çünkü istemediler. Yurttan çıktığımız kıyafetleri annem hemen çöpe attı. Sen bu hallerimizi hiç göremedin, bu video senin için!

Sana ve gerçeklere ulaşabileceğimin ilk işaretleri bunlar. Belki hiç gelmeyeceksin ama izle Tanya'nı. Gerçekleri öğrendikçe içimde hiçbir kızgınlık kalmadı. Ablalarıma henüz hiçbir şey anlatmadım, bana ulaşırsan da söylemeyeceğim.

7yy7.jpg

Bu bir yalvarış değil, sadece yaşadıklarına dair farkındalık. Sana yapılanları başka kimlere de yapmışlar, korkma. Eğer bizden vazgeçmiş olsaydın, ilk doğan ablamı da yok ederdin. Uydurdukları hikayeler ve salakça kullandıkları kozlar ortaya çıkacak. Üzülme, her şey gün yüzüne çıkacak..."

oikio.jpg

NE OLMUŞTU
Duygu Nebioğlu'nun "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" diyerek Uğur Dündar'ı işaret etmesi büyük yankı uyandırmıştı. Dündar ise bu iddiayı reddetmişti. Bu süreçte DNA raporunda tespit edilen beş ihmal dikkat çekmişti.

KIZLARIN NÜFUSUNDA ADI YAZAN EROL BEY'E ULAŞILDI

Duygu Nebioğlu'nun annesinin başka bir erkekten daha çocuğu olduğu iddiası ve babası olduğu öne sürülen Erol isimli kişiye ulaşılması, Müge Anlı'nın programında ele alınmıştı.

SUPHİYE ORANCI, YEŞİLÇAM'A ADIM ATMIŞTI

Bu süreçte, Suphiye Orancı'nın Metin Akpınar'ın filminde oynadığı ve Yeşilçam dünyasına girdiği ortaya çıktı.

SUPHİYE ORANCI İLE İLİŞKİ İDDİALARI REDDEDİLDİ

Müge Anlı'nın programında, Suphiye'nin mahalleden arkadaşı ve Fraye'nin babası olabileceği iddia edilen Erol isimli kişiye ulaşılması dikkat çekti. Erol Bey, Suphiye ile hiçbir ilişkisinin olmadığını ve iddiaları reddettiğini açıklamıştı.

İlgili Haberler