Arda Güler'den sevgilisi Duru Nayman'a jest! İlk kez yaptı

Arda Güler'den sevgilisi Duru Nayman'a jest! İlk kez yaptı

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler, bu sefer saha performansı dışında özel hayatıyla dikkat çekti. Ünlü futbolcu, bugün kişisel sosyal medya hesabından voleybolcu sevgilisi Duru Nayman ile bir fotoğraf paylaştı.

Futbol kariyerine Gençlerbirliği'nin altyapısında başlayan Arda Güler, kısa sürede Fenerbahçe'ye transfer oldu. A Milli Takım'a kadar yükselen ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarına giren genç futbolcu, sonunda Real Madrid'e transfer oldu.

Geçirdiği sakatlığın ardından Real Madrid'de sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Arda, herkesi mutlu etti.

yty.jpg

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Real Madrid ile ilk şampiyonluğunu yaşayan Arda Güler, bugün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme oturdu.

sdvxcv-jphr.webp

ARDA GÜLER'İN VOLEYBOLCU SEVGİLİSİYLE PAYLAŞIMI

Ünlü futbolcu, voleybolcu sevgilisi Duru Nayman ile bir fotoğraf paylaştı.

MUTLULUK POZU

Çiftin samimiyeti ve mutluluğu, paylaşımlarda net bir şekilde görüldü.

gerdfbc-5jf8.webp

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Aktaş'ın istifası sonrası, genel kurulda başkanlığa seçilen Osman Sungur, Real Madrid forması giyen Arda Güler'in Fenerbahçe'ye devri ve Gençlerbirliği'nin son durumu hakkında açıklamalar yaptı.

''ARDA GÜLER'KEN BİZ NEDEN KEDERLİYİZ''

"Hadi sizden öncekiler yanlış yaptı, Arda Güler'i bir kez olsun A Takım forması giymeden İstanbul'a gönderdi. Bakın Arda oynadıkça Fenerbahçe kazanıyor. Arda seviniyor, Fenerbahçe seviniyor, biz ise kederleniyoruz. Arda gülerken biz neden kederliyiz?"

İlgili Haberler