Prenses Diana'nın elbisesi açık artırmada rekor fiyata satıldı

Prenses Diana'nın elbisesi açık artırmada rekor fiyata satıldı
Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski Galler Prensesi Diana'nın 1985 yılında giydiği elbisesi, açık artırmada rekor fiyata satıldı.

Galler Prensesi Diana’nın elbisesi müzayede milyon dolara satıldı. Ünlü prenses siyah ve mavi renkli elbisesini ilk kez 1985 yılında Floransa'da giymişti.

PRENSESİN ELBİSESİ SERVET DEĞERİNE SATILDI

Prenses Diana’nın mavili siyahlı elbisesi servet değerine satıldı. Los Angeles merkezli Julien’s Auctions müzayedesinde satışa çıkartılan elbisenin fiyatı dudak uçuklattı.

Prenses Diana'nın satışa çıkartılan elbisesi tasarımcı Jacques Azagury aitti.

Diana’nın siyah-mavi gece elbisesi, açık artırmada rekor kırdı. Bir önceki açık artırma rekoru 604 bin 800 dolardı.

y.webp

PRENSES DİANA KİMDİR?

Galler Prensesi Diana, İngiliz soylu sınıfının bir üyesi olarak doğdu. Sandringham mülkünde kraliyet ailesine yakın bir yerde hayat sürdü. Kraliçe II. Elizabeth'in en büyük oğlu Prens Charles ile nişanlandı.

1981'de kreş öğretmeni asistanı olarak çalışırken Kraliçe II. Elizabeth'in en büyük oğlu Prens Charles ile nişanlandı. İkilinin William ve Harry adında, iki oğlu doğdu. Diana'nın Charles’ın evliliği uyumsuzlukları ve evlilik dışı ilişkileri nedeniyle sonlandı. Diana, Kraliçe adına kraliyet görevlerini üstlendi.

Yardımları başlangıçta çocuklara ve yaşlılara odaklanmıştı, ancak daha sonra iki özel kampanyaya katılımıyla tanındı. Diana, 1980'li ve 1990'lı yıllarda modanın lideri olarak görüldü.

Diana'nın Paris'te geçirdiği araba kazasının ardından hayatını kaybetti.

9c5213b2-bb40-4c90-bde4-4c23fd9f7920.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar