Muğla’da ilkokulda büyük skandal! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp 6 yaşındaki öğrenciyi beton zemine fırlattı!

Muğla’da ilkokulda büyük skandal! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp 6 yaşındaki öğrenciyi beton zemine fırlattı!
Muğla’da müdür yardımcısı, 6 yaşındaki birinci sınıf öğrencisine yaptığı skandal hareketle öğrenciyi yaraladı.

Muğla'nın Milas ilçesindeki Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak yaralanmasına neden oldu.

Olay, 6 Ekim'de ilçeye bağlı Sakarya İlkokulu'nda meydana geldi.

Okulun müdür yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlattı.

E.S., okul çıkışında kendisini alan annesi S.Ö.S. ile eve döndü. Evde, belinde ağrı olduğunu söyleyen E.S., annesinin ısrarı üzerine yaşananları anlattı.

mudur-yardimcisi-6-yasindaki-ogrenciyi-havaya-kaldirip-firlatti-o-anlar-kamerada-3990-dhaphoto8.jpg

SIRTINA MORLUKLAR OLUŞTU

Sırtında morluklar da oluşan E.S., hastaneye götürülüp, darp raporu alındı. Ardından da müdür yardımcısı Mehmet Serkan G. hakkında Milas Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

“OĞLUM BETON ZEMİNE FIRLATILDI”

Olayın ardından başlattıkları hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirten anne S.Ö.S., "Oğlum, müdür yardımcı tarafından kaldırılıp, 1,5 metre kadar yükseklikten beton zemine fırlatılmasıyla sırtüstü düşmüş. Sırtı morardı ve iki gün yürüme güçlüğü çekti.

mudur-yardimcisi-6-yasindaki-ogrenciyi-havaya-kaldirip-firlatti-o-anlar-kamerada-3990-dhaphoto1.jpg

Bu insanlıktan yoksun kişi tarafından yerde acılar içinde ağlayarak bırakıldı ve hayatına kastedildi. Bu durum arkadaşlarının korku dolu bakışları önünde gerçekleşti.

Nasıl bir insan, nasıl bir eğitimci ona emanet edilmiş 6 yaşında bir çocuğun hayatına kastedebilir? İki haftalık uğraşlarımız sonucu, açığa alındı ancak 6 günlük üstünkörü ve özensiz yapılan soruşturma sonucu idari ceza verilerek, şiddeti yaşayan oğlum ve tanık olan arkadaşlarının yaşadığı travma göz ardı edilerek 'görev yeri değişikliği' yapılmadan görevine iade edildi. Bu çok ciddi kabul edilemez bir durumdur" dedi.

mudur-yardimcisi-6-yasindaki-ogrenciyi-havaya-kaldirip-firlatti-o-anlar-kamerada-3990-dhaphoto10.jpg

“İMZA KAMPANYASI BAŞLATTIK”

"Çocuklarımızın her gün bu şiddet failiyle yan yana eğitim almaya zorlanması hukuka aykırıdır" diyen S.Ö.S., şöyle devam etti: Kamera görüntülerinde olaya tanık olan çocukların korku dolu bakışları görülüyor. Bu durumda şiddet failiyle, mağdurların aynı ortamda eğitim alması kabul edilebilir mi? Bu ortamda sağlıklı bir eğitim almaları mümkün mü? Bu şiddet faili şahıs okula döndüğü günden beri çocukların güvenliği için okuldan ayrılamıyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar