Fatih Terim Fonu olayında bomba aşk ortaya çıktı!

Fatih Terim Fonu olayında bomba aşk ortaya çıktı!
Türkiye’nin konuştuğu dolandırıcılık olayında Seçil Erzan’ın aynı zamanda arkadaşı da olan doktor Evrim Pınar Güzel’in ‘aşk’ iddiası ortalığı karıştırdı.

Fatih Terim Fonu olarak bilinen çok sayıda futbolcunun dolandırıldığı davya ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Arda Turan’dan Muslera’ya birçok ünlü futbolcunun isminin geçtiği olayda suçlanan Seçil Erzan’a ilişkin aşk iddiası ortalığı karıştırdı. İşte detaylar…

secil.jpg

Milliyet’te yer alan habere göre, Eski Denizbank Şube MüdürüSeçil Erzan’ın çalıştığı Denizbank’ın üst düzey yöneticilerinden biri ile aşk yaşadığı iddia edildi.

‘Özel fon’ dolandırıcılığının mağdurlarından birinin bu iddiası büyük dikkat çekti.

Mağdur, ifadesinde Erzan tutuklandıktan sonra Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e, O.Ö.’nün mal varlığının araştırılmasını istediğine dair bir e-posta gönderdiğini öne sürdü.

2014 yılından beri hem arkadaşı hem de doktoru olan Evrim Pınar Güzel, iddianamede yer alan ifadesinde ilginç bir iddia ortaya attı.

1044648321-235-0-2282-2047-1920x0-80-0-0-e6e82b223507e4569bf6917debcff935.jpg

Güzel, 11 Nisan’da Seçil Erzan’ın tutuklandığı haberini aldığını belirterek “Bir gün sonra Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e, Seçil Erzan’ın bahse konu olayların yaşandığı tarihlerde, Denizbank’ın üst düzey yöneticilerinden olan O.Ö. ile aralarındaki duygusal ilişkisi hakkında mail attım. O.Ö. hakkında mal varlığı araştırması yapılmasını istediğim hususlarında mail attım” dedi.

d9599da3413d46a49513525c60ccc5ee.jpg

“ARKADAŞIMDI, GÜVENDİM”

Davada ismi mağdurlar arasında geçen Erzan’ın arkadaşı Dermatolog Evrim Pınar Güzel de ifadesinde Erzan’ın bugüne kadar gündeme gelmeyen bir ilişkisinden bahsetti.

Güzel, ifadesinde şunları söyledi:

Seçil Erzan dönem dönem beraber tatile gittiğim, özel anlarımda yanımda olan bir arkadaşımdı, bu sebeple ben kendisine çok güveniyordum. 21 Aralık 2022’de Erzan’dan ısrarla hesap özetimin olduğu bir evrak istedim. Erzan bana Denizbank kaşesinin ve kendi ıslak imzasının bulunduğu üzerinde toplam yatırmış olduğum tutarı gösterir bir evrak verdi.

640 bin dolar kadar para çekmek istedim ancak Erzan bana dört taksit şeklinde çekebileceğim bir ödeme yöntemini yazdığı ıslak imzalı evrak verdi. Ancak herhangi bir para alamadım.

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar