Son dakika... Dilan Polat’tan sonra ünlü bir fenomene daha soruşturma başlatıldı

Son dakika... Dilan Polat’tan sonra ünlü bir fenomene daha soruşturma başlatıldı
Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarından tutuklandıktan sonra birçok fenomen mercek altına alınmıştı. Gazeteci Murat Ağırel, X hesabından bir son dakika haberi paylaşarak Özlem ve Tayyar Öz'e soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat çifti sonrası, lüks yaşantılarıyla dikkat çeken 600 fenomen mercek altına alınmıştı. Cumhuriyet yazarı gazeteci Murat Ağırel, X hesabından ( Twitter) Özlem ve Tayyar Öz çiftine soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Polat çiftini davası devam ederken, tüm gözler tıpkı Dilan ve Engin Polat gibi kısa sürede zenginleşen fenomenlere çevrildi.

s-2d61a6f26f8b5ecf5bcf3055beb06456f666580b.webp

Murat Ağırel, X (Twitter) hesabından son dakika açıklamasında bulundu. Buna göre Özlem ve Tayyar Öz ikilisi hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Gazeteci Murat Ağırel bugünkü yazımda gelişmeler olacağını anlatmıştım diyerek sosyal medya hesabından bir son dakika bilgisi verdi. Ağırel, “Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında bir inceleme başlamıştı, inceleme soruşturmaya dönüştü ve Savcılık haklarında soruşturma başlattı. Dosyaya erişim engeli konuldu” dedi.

s-6b843adebbcdc6d4c593adfd40905bc8eac24e5b.webp

rr.jpg

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar