Sürekli cinsellikle ilgili soruları yanıtlayan Esra Ezmeci'ye bu soruldu: Libidon yüksek mi?

Sürekli cinsellikle ilgili soruları yanıtlayan Esra Ezmeci'ye bu soruldu: Libidon yüksek mi?
Çiftlerden gelen ilginç cinsellik sorularına verdiği cevaplarla tanınan Esra Ezmeci’nin “Libidosu yüksek bir kadın mısın?” sorusunu verdiği cevap, gündem oldu.

İzleyicilerden gelen ilginç sorulara verdiği cevaplarla gündemden düşmeyen Klinik Psikolog ve Yazar Esra Ezmeci, Haberler.com'un Youtube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu.

Gökay Kalaycıoğlu, Ezmeci’ye “Libidosu yüksek bir kadın mısın?” sorusunu sordu. Ezmeci’nin verdiği cevap ise büyük dikkat çekti.

Ezmeci, libido sorusuna şöyle yanıt verdi: Bunu kendim için söylemeyeyim ya ayıp olur. Ama ilişki için cinsellik önemlidir.

9999.jpg

“HAYIR DERSEM İNANMAMIŞ OLURUM”

Kalaycıoğlu’nun “Bakın hayır demedi” diyerek gülmesi üzerine Ezmeci “Şimdi hayır dersem ben bunca zaman söylediklerime inanmamış olurum. Sadece şunu söyleyebilirim ilişki varsa cinsellik önemlidir” dedi.

4444.jpg

“CİNSELLİK BİTERSE O İLİŞKİ BİTER”

Kalaycıoğlu’nun “Bu kadar cinselliği anlatan bir kadının sadece kitaba bağlı olmaması, cinsel anlamda tutkulu olması gerekir” demesi üzerine Ezmeci, şöyle konuştu: İlişkide cinsellik önemli, diyorum hep evliliğin yüzde 70’i cinsellik. Cinsellik biterse o ilişki biter. İstersen de çok mutluyum de cinsellik olmazsa o temas doğmaz. Cinsellik sevginin devamı, her eşini öp, sarıl. Hatta günde 8 kez sarıl. Sen bunu yaparsan o cinsellik de bunun devamı, bütünleşmenin devamı. Seksin dışında cinsellik beyinle yapılan bir şey bedenle değil. Sevdiğinle bütünleşiyorsun, onu öpüyorsun, kokluyorsun, temas ediyorsun.

ddddss.jpg

“KESİNLİKLE FANTEZİ OLMALI”

Ezmeci, "İlişkilerde fantezilerin yeri ne?" sorusuna ise şöyle cevap verdi:

Farklılık arayışı ve insanın monotonluk kurtulması fıtratında var. Bir yerde bir şey tek düzeyse iyi bile olsa bir yerden sonra farklılık bulmak istiyor. İnternet ve sosyal medya dünyasının bize gösterdiği çok pornografik ya da çok uçak şeyler yaşama algısı var. Çok farklı fanteziler yaşayanlar var. Swinger, grup ve diğerleri. Bunlar kimine göre farklılık kimine göre de fantezi. İnsanlar bunu eşlerini söyleyemiyor. Erkekler ayıplanmamak için bunu dışarıda arıyor. Çiftlerin arasında kesinlikle fantezi olmalı. Dozunda olan fanteziler evliliği besler. İki kişinin arasında olan her şey fantezi olabilir. Buna yatak odasının tavanına ayna yaptırmak ve cinsel içerikli filmler izlemek de dahil.

kjhh.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar