Miras uğruna aile katliamı yaptı anne babasını öldürdü kardeşini yaraladı

Miras uğruna aile katliamı yaptı anne babasını öldürdü kardeşini yaraladı
Sakarya’da yaşanan miras kavgasında bir aile darmadağın oldu. Büyük oğul üvey annesini ve öz babasını, küçük kardeş ise ağabeyini öldürdü.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde aile içi bir kavga sonucu üç kişi hayatını kaybetti. Mal varlığına ilişkin çıkan anlaşmazlık sonrası çıkan bu kavgada büyük oğul evde bulunan silahla üvey annesi ve öz babasını, küçük kardeş ise sokak ortasında kesici bir aletle ağabeyini öldürdü.

Olay Hendek ilçesinin Akova Mahallesi'nde bulunan Hantek Konutları'nda gerçekleşti. İddiaya göre aile arasındaki mal varlığı nedeniyle başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

aw180326-23.jpg

ÜVEY ANNESİ VE BABASINI SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

Mevlüt Çelik adlı büyük oğul, evlerinde bulunan silahı kullanarak üvey annesi Melek Çelik ve öz babası Vahdettin Çelik'i öldürdü. Bu sırada sokakta bulunan Selçuk Çelik adlı kardeş ise ağabeyi Mevlüt Çelik ile karşılaşarak kesici bir aletle onu öldürdü. Ancak bu sırada Mevlüt Çelik'in silahından çıkan bir kurşun Selçuk Çelik'i omzundan yaraladı.

aw180326-35.jpg

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Selçuk Çelik, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Çelik ailesinin cansız bedenleri hastane morguna gönderildi.

aw180326-37.jpg

aw180326-36.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar