Eski İYİ Partili Aytun Çıray bombayı patlattı: Akşener Erdoğan yoluyla Millet İttifakı’na sızdı

Eski İYİ Partili Aytun Çıray bombayı patlattı: Akşener Erdoğan yoluyla Millet İttifakı’na sızdı
İYİ Parti’den istifa eden Aytun Çıray, yerel seçimlerde yaşanan hezimeti kabul ederek olağanüstü kurultay kararı alan Meral Akşener ile ilgili bomba bir iddiada bulundu. Çıray, Akşener'in Altı Masa'dan kalkma nedenini açıkladı.

İYİ Parti'nin eski Genel Sekreteri Aytun Çıray, son dönemde yaşanan siyasi gelişmelere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Halk TV’de canlı yayına katılan Çıray, seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Meral Akşener üzerinden Millet İttifakı'na sızmaya çalıştığını iddia etti.

Timur Soykan tarafından yöneltilen “2019 yılındaki yerel seçimlerde elde edilen başarıdan sonra Cumhur İttifakı tarafından ya da Erdoğan tarafından içeri bir sızma olduğunu mu düşünüyorsunuz? Öyle bir mühendislikten mi bahsediyorsunuz?” sorusu üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti içerisinde yaşanan bazı önemli gelişmelere değinen Çıray, Meral Akşener'in masadan kalkma nedeninin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oyunları olduğunu iddia etti. Çıray, bu durumun Millet İttifakı'nın zarar görmesine neden olduğunu ifade etti.

"ÜST DÜZEYDE SIZMA..."

Çıray açıklamasının devamında şunları söyledi:

”İçeride doğrudan doğruya en üst düzeyde sızma olduğunu düşünüyorum. Zamanla elimizdeki bilgi ve belgeler artacaktır. Retrospektif olarak baktığımızda, biz tıpta böyle deriz, Bu aşamada teşhisi arttıracak bilgi ve belgelerin yavaş yavaş oluşmaya başladığını görüyoruz.”

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar