Milyonlar merak ediyordu: TOGG'dan fiyat ve ön sipariş iddialarına son dakika yanıt

Milyonlar merak ediyordu: TOGG'dan fiyat ve ön sipariş iddialarına son dakika yanıt
Türkiye'nin yeri otomobil girişi olan TOGG'dan dikkat çeken haberler ve iddialar gelmeye devam ederken bu kez resmi açıklama yapıldı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) sosyal medya hesabından fiyat iddialarıyla ilgili ilgili açıklamalarda bulundu.

TOGG'DAN FİYAT VE ÖN SİPARİŞ AÇIKLAMASI GELDİ!

Hükümet tarafından yerli olarak duyurulan ve uzun bir süredir çalışmaları devam eden TOGG için artık son aşamaya gelinirken basında dolaşan iddiaların sayıda arttı.

Söz konusu araç hakkında lansman tarihi ve fiyat için çok sayıda rakam ortada dolaşırken, aracı geliştiren ekipten resmi açıklama geldi.

TOGG''un Gemlik''teki fabrikası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Erdoğan tarafından açılacak, hem de ilk otomobil banttan inmiş olacak.

Son günlerde ortaya çıkan fiyat listeleri, ön sipariş-satış kampanyaları gibi spekülatif haberlere ilişkin, Togg''un sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama ise şöyle:

"Gemlik Kampüsümüzün resmi açılışını gerçekleştireceğimiz 29 Ekim 2022 ve akıllı cihazımızın yollara çıkacağı Mart 2023 tarihi yaklaştıkça Togg''a olan ilgi de artıyor. Bu ilgi ve merakı gururla takip ediyor, markamızla ilgili ticari sır olmaktan çıkan her gelişmeyi düzenli olarak sosyal medya hesaplarımız ve basın bültenlerimiz aracılığıyla duyuruyor, kamuoyunu gelişmelerden haberdar ediyoruz. Özellikle son haftalarda tamamı tahmine ya da varsayıma dayanan beyanlar, şirket temsilcilerimizin ifadelerinin çarpıtılarak yorumlanması ve hayal ürünü iddialar maalesef dikkat çekici biçimde artmıştır.

Markamız tarafından açıklanmış gibi gösterilerek;

- Fiyat listesi,
- Ön sipariş - satış kampanyası,
- Kendisini Togg iş ortağı olarak tanıtan üçüncü kişi ve kurumların kamuoyunu yanıltmaya yönelik demeçlerinin, yayın ve ilanlarının
arttığını gözlemliyoruz.

Hedeflerimize adım adım yaklaştığımız bir dönemde bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Togg''un resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanmamış Haberler, hangi mecrada yer alırsa alsın gerçekliği şirketimiz tarafından teyit edilmemiş bilgilerdir. Kurumsal sorumluluk ve prensiplerimiz gereği, kamuoyunun bilgisine sunarız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar