Milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu dağda mahsur kaldı: Ekipler seferber oldu

Milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu dağda mahsur kaldı: Ekipler seferber oldu
Antalya'nın Alanya ilçesinde, milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun da aralarında olduğu bir grup Akdağ mevkiinde mahsur kaldı. Arama-kurtarma çalışmaları için bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri gönderildi.

2021 yılında Dünya Superbike Şampiyonası'nı kazanan ilk Türk sporcu olan Alanyalı milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun da aralarında olduğu bir grubun Alanya'ya bağlı Akdağ bölgesinde kaybolduğu ve telefonlarına ulaşılamadığı ile ilgili ihbarda bulunuldu.

dagda-mahsur-kalan-razgatlioglu-ve-beraberindekilerin-kurtarilmasi-icin-calisma-baslatildi-2208-dhaphoto1.jpg

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine 1 araç ve 5 personelle AFAD ekibi gönderilirken, jandarma ekipleri de bölgeye gönderildi. Razgatlıoğlu ve arkadaşlarının bulunduğu 2 aracın kara saplandığı belirlendi. Yoğun kar yağışının etkili olduğu bölgede karayolları ekiplerinin kar küreme çalışmaları yürüttüğü belirtildi.

toprak-razgatlioglu-aa-1918320.jpg

Toprak Razgatlıoğlu'nun en son avukatıyla görüştüğü, yakınlarının ise kendisine ulaşamadığı açıklandı. Razgatlıoğlu ve beraberindekilere ulaşmak için cep telefonu sinyali üzerinden yer tespiti yapma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar