Seçil Erzan kendisini tehdit edenleri tek tek açıkladı! 'Fatih Terim' diyaloğu dikkat çekti

Seçil Erzan kendisini tehdit edenleri tek tek açıkladı!  'Fatih Terim' diyaloğu dikkat çekti
Kamuoyunda tanınan futbolcu ve iş insanlarını ‘Fatih Terim Fonu’ olarak adlandırılan sistemle dolandıran bankacı Seçil Erzan’a 226 yıla kadar hapsi istenmişti. Erzan ile mahkeme başkanı arasında geçen Fatih Terim diyaloğu dikkat çekti.

Denizbank eksi şube Müdürü Seçil Erzan’ın yüksek kâr vaadiyle ‘Fatih Terim Fonu’ adı altında futbol ve iş dünyasındaki insanları dolandırmıştı. Erzan’ın dolandırıcılık davasında yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

KENDİSİNİ TEHDİT EDENLERİ TEK TEK AÇIKLADI

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; 226 yıla kadar hapsi istenen bankacı Seçil Erzan, duruşmada kendisini tehdit edenleri tek tek anlattı. Seçil Erzan bunun üzerine “Beni Ayhan Akman tehdit etti. Fırat etti. Semih etti, Mimar Çetin’in eniştesi vardı o etti. Süleyman Aslan etti. Birçok insan etti. Tanın etti, Merve…" diyerek isimleri açıkladı. Erzan ile mahkeme başkanı arasında davada müşteki olarak yer almayan ancak Erzan’ın listelerinde adı yazan teknik direktör Fatih Terim hakkında geçen diyalog ise dikkat çekti.

kapak-081555.webp

MÜŞTEKİNİN AVUKATLARI SORUYA İTİRAZ ETTİ

Erzan’ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, duruşmada müvekkilinin tehdit ve şantaj altında olduğunu iddia etti. Bu sırada mahkeme başkanı, teknik direktör Fatih Terim’in adının geçtiği bir diyalogu sordu. Erzan’ın avukatı, tehdit ve şantaj olaylarını açıklamasını isteyince, bazı müştekilerin avukatları bu soruya itiraz etti.

640x360.jpg

TEKNİK DİREKTÖR FATİH TERİM DİYALOĞU DİKKAT ÇEKTİ

Mahkeme başkanı ise, "Var mı tehdit? Ama baştan beri söylüyor tehdit edildiğini" diyerek konuyu sürdürdü. Erzan, tehdit eden kişilerin isimlerini verirken, dikkat çeken isimler arasında Fatih Terim’in de bulunduğunu belirtti.

Duruşmada yaşanan ilginç bir diyalogda, Erzan’ın 2020 yılında Galatasaray camiasından birisinin parasıyla ilgili anlattıkları dikkat çekti. Mahkeme başkanı, bu kişinin kim olduğunu sorması üzerine Erzan, ismini açıklamamakla birlikte 300 bin dolarlık bir miktarın Fatih Terim'e ait olduğunu kabul etti.

1044518890-0-0-2000-1125-1920x0-80-0-0-53c128632eb1d3f2fd00c693afdcde8a.jpg

Mahkeme başkanının detaylı soruları üzerine Erzan, Terim'in bu parayı verdiği dönemde kulüpten ayrıldığını ve hayatına devam edebilmesi için kendisine ödemeler yaptığını ifade etti. Savcının müştekiler arasında olup olmadığını sorması üzerine Erzan, Fatih Terim'in müşteki olmadığını belirtti.

Bu yeni ayrıntılar, Seçil Erzan davasının daha da karmaşık hale gelmesine neden olurken, kamuoyu merakla gelişmeleri takip etmeye devam ediyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar