Oyuncu Mesut Akusta ölümden döndüğü anları ilk kez anlattı! Beynime darbe aldım

Oyuncu Mesut Akusta ölümden döndüğü anları ilk kez anlattı! Beynime darbe aldım
Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programına konuk olan Oyuncu Mesut Akusta, gençlik yıllarında yaşadığı ölüm tehlikesini ilk kez anlattı.

Ünlü oyuncu Mesut Akusta, Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programında, ortaokul döneminde bir öğretmenin saldırısına uğrayarak beyin kanaması geçirdiğini ilk kez anlattı. Afyon'da yaşanan bu olayın ardından zorlu bir iyileşme süreci geçirdiğini detaylarıyla paylaşan Akusta, "İlk komaya okulda girdim, sonra hastaneye kaldırıldım. İyileşiyordum derken gece yarısı yeniden komaya girdim. Doktorlar, 'Burada yapabileceğimiz bir şey yok, Ankara'ya götürmeniz lazım' dedi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

yyy.jpg

O dönem futbol oynayan Akusta, beyin cerrahisi bölümünde tedavi gördüğünü ancak futbolu bırakmak zorunda kaldığını belirtti. "Hiçbir şey yapamaz hale geldim. Çünkü beynime darbe aldım. Sonra okul hayatım orada bitti." diyen oyuncu, Ankara'ya taşındıktan sonra tiyatro ile tanışarak oyunculuk kariyerine adım attığını söyledi.hh.jpg

Mesut Akusta, Ankara'da çocuk tiyatrosu ile başladığı kariyerinin ardından "Karagül", "Börü", "Babil" gibi önemli yapımlarda rol aldı. Akusta, "Bambaşka Sohbetler" programında duygusal anlar yaşayarak gençlik yıllarındaki bu sıradışı deneyimini paylaşarak izleyenleri derinden etkiledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar