Melek Mosso'nun sahne kostümü olay oldu! Tül transparanıyla ortalığı yıktı geçti

Melek Mosso'nun sahne kostümü olay oldu! Tül transparanıyla ortalığı yıktı geçti

Geçtiğimiz gün Maslak'ta bir mekanda sahne alan Melek Mosso, siyah transparan tül elbisesiyle ortalığı yaktı geçti. Konser sırasında çekilen fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaşan ünlü isim, cesur tarzıyla sosyal medyada dikkat çekti.

Güçlü sesi ve şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Melek Mosso'nun cesur sahne tarzıyla gündemi salladı. Melek Mosso, iki yıl önce yayınlanan klibinde rol aldığı Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz ekim ayında evlenmişti. Aylar sonra bu kez gelinliğiyle gündeme gelen Mosso'nun düğün fotoğrafları bir sayfa tarafından paylaşılmıştı.

664835f0fd598038d7b2bf36.webp

35 yaşındaki Melek Mosso, son olarak iddialı sahne kostümüyle gündeme geldi. Maslak'ta verdiği konserde çekilen fotoğraflarını 833 bin takipçisine Instagram'da paylaşan ünlü isim, kısa sürede 27 bin beğeni aldı ve sahne kostümü hakkında birçok yorum yapıldı.

uu.jpg

Bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcının kıyafet seçimini beğenirken, bazıları da yakıştıramadı. İşte gelen yorumlar, “Bence Melek Mosso her giydiğini çok güzel taşıyor, kendine yakıştırıyor ve her zaman yerine göre çok doğru giyiniyor”.

Çok iddialı bir elbise, ben yakıştırmadım bu sefer...

kk.jpg

Çok kötü bir elbise!

Biraz fazla iddialı olmuş.

MELEK MOSSO KİMDİR

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, 11 Kasım 1988'de Kayseri'de doğdu. Müziğe yedi yaşında beste yaparak başladı. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri aldı. Eğitimine Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve burada yan flüt çalmayı öğrendi. Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan Mosso'nun gerçek soyadı ‘Davarcı’. 'Melek Mosso' adı ise İtalyanca'da 'gittikçe hızlanarak' anlamına gelen 'Mosso' kelimesinden geliyor.

Melek Mosso, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a taşındı ve burada Kadıköy - Beşiktaş vapur hattında müzik yaparak tanınmaya başladı. Aynı zamanda piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri verdi. Müzisyen arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Zbam The Band isimli grupla swing ve caz konseptli müzik yaparak çeşitli sahnelerde performans sergiledi.

İlgili Haberler