Mete Gazoz'dan Eser Yenenler'in sorusuna efsane cevap

Mete Gazoz'dan Eser Yenenler'in sorusuna efsane cevap
Milli sporcu Mete Gazoz, Eser Yenenler'in Linç@ programına katıldı. Eser Yenenler'in Gazoz’a kekemeliğiyle ilgili sorduğu soru ise duyanları hayrete düşürdü.

Tokyo 2020 Olimpiyatları ve 2023 Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalyayı kazanarak başarısıyla adını altın harflerle yazdıran Mete Gazoz Eser Yenenler’in YouTube’da yayınlanan Linç@ programına katıldı.

Programda sosyal medyadan gelen yorumları konuklarına okuyan Eser Yenenler programın bir bölümünde Mete Gazoz’a kekemelik ile ilgili olarak ‘Ok atarken Peki bu kekemelik ok atarken nasıl hiç başına gelmiyor? Dedi.

Gazoz’un cevabı ise sosyal medyada çok paylaşıldı. Mete Gazoz "Ok atarken konuşmuyorum ki..." cevabını verdi.

Sosyal medyada çok konuşulan bu diyalog sonrası Yenenler eleştiri aldı. Kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yenenler, 'Arkadaşlar ben Mete’ye en kibar yoldan tourette sendromu okçuluk hayatını etkiliyor mu diye soruyorum o da harika bir şaka ile tourette sendromu olmadığını anlatıyor. Biz çok güzel anlaştık Programın tamamını izlerseniz sizde anlarsınız siz de anlarsınız ülkemizin iki gururu ile ne kadar güzel' diyerek bir mesaj paylaştı. Ancak Yenenler'in açıklaması genç Milli Sporcunun hastalığına vurgu yapması nedeniyle yine eleştirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar