Deprem kolonları çatlattı! Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ağlama krizine girdi…

Deprem kolonları çatlattı! Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ağlama krizine girdi…
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depreme ünlü şarkıcı Zeynep Bastık da İstanbul'da yakalandı. Depreme karşı ciddi bir korkusu olan Bastık, ağlama krizine girdi.

Türkiye genelinde hissedilen bir deprem, özellikle İstanbul'un Esenler ilçesinde önemli hasarlara yol açtı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Bu deprem, İstanbul, Balıkesir ve Bursa gibi çevre illerden de hissedildi.

Depremin etkisi özellikle Esenler ilçesinde yoğun olarak hissedildi. İstanbul'da birçok bölgeden gelen sarsıntılarla birlikte, Esenler ilçesinde bir binanın kolonları çatladı, bina üzerinde ciddi hasarlar oluştu. Olay yerine AFAD ekipleri ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

65146541654165-suyu-cover-jpg.webp

DEPREMİN KORKUSUYLA BALKONDAN AŞAĞI ATLADI

Depremde maalesef can kaybı da yaşandı. Bursa'da depremin etkisiyle bir kişi korkuyla ikinci kattan atlayarak hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bu üzücü haberi kamuoyuyla paylaştı.

5614651465-ihmk.jpg

SARSINTILAR NEDENİYLE AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ

Deprem anında ünlü şarkıcı Zeynep Bastık da yaşadığı korkuyu ve stresi Instagram hesabından duyurdu. Bastık, sarsıntılar nedeniyle ağlama krizine girdiğini ve bu korkunç deneyimi saçma bulduğunu ifade etti. Olaya ilişkin paylaştığı mesajda, "Deprem oldu. Çoğu kişi hissetmemiş ben baya sallandım. Ağlamaktan krize girdim. Bu korku gerçekten saçma bir hal aldı bende. Herkese geçmiş olsun" şeklinde konuştu.

zeynep-bastik-omurga-kemiklerim-kirildi-wzch.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar