Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz en iyi filmi ve oyunculuğu açıkladı

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz en iyi filmi ve oyunculuğu açıkladı
Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, bugüne kadar yapılmış en iyi film ve en etkileyici oyunculuğu açıkladı.

3 Mart'ta yaptığı mesajda, "Entellektüel dayatmalar, sanatsal komplekslerden kurtulup meseleyi basitleştirdikçe, insan neyi sevip neyi sevmediğini, neye inanıp neye inanmadığını daha iyi anlıyor. Bana göre bugüne kadar yapılmış en iyi film ve en etkileyici oyunculuğa karar verdim, yarın akşam söyleyeceğim" diyen Demirkubuz, merakla beklenen filmin ve oyunculuğun duyurusunu bugün yaptı.

Sosyal medya hesabından yapılan yeni paylaşımda, yönetmen Demirkubuz, 2016 çıkışlı "Manchester Bye The Sea (Yaşamın Kıyısında)" filminin afişini paylaştı. Afişin altına ise şu notu düştü:

"Acının destanı yazılır, kederin yüzü çizilir mi… Bu adamlar yapmış. Biri yazmış, biri çizmiş. Kenneth Lonergan, Casey Affleck."

Kenneth Lonergan'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini Casey Affleck'in üstlendiği film, Demirkubuz'un en etkileyici bulduğu yapımlar arasında yer alıyor. Demirkubuz'un bu açıklaması sinema dünyasında büyük yankı uyandırdı.

1602242609121-zekidemirkubuz-depophotos-16-9-1591264220.jpg

yty.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar