Merve Boluğur'un evliliğinin bitişinin perde arkası duyanları şaşkına uğrattı!

Merve Boluğur'un evliliğinin bitişinin perde arkası duyanları şaşkına uğrattı!
Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın evliliği dün Beykoz Adliyesi'nde görülen boşanma davasıyla resmi olarak sonlandı. Ünlü çiftin yollarını ayırmasına neden olan olaylarla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. İşte ikilinin evliliğinin bitişinin perde arkası...

Sıklıkla gündeme gelen Merve Boluğur, 2 Ekim 2022 tarihinde DJ Mert Aydınla nikah masasına oturdu. Fikir ayrılığı yaşayan ünlü çift ayrılma kararıyla boşandı. 40 gün evliliği süren Merve Boluğur ilişkisini bitirmesinin perde arkası gün yüzüne çıktı.  

AYDIN SOYADINI SİLDİ

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlü oyuncu Instagram hesabından "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert''e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler" paylaşımı yaptı. Evliliğini bitireceğini söyleyen Merve Boluğur, ilk olarak eşi Mert Aydın ile çekilen bütün fotoğraflarını sildi. Sonrasında da düğününe saatler kala sosyal medya hesabına eklediği Aydın soyadını sildi.

"BABAM VAR SORU SORMAYIN"

Mutlulukları yaklaşık 2 ay süren Merve Boluğur ile Mert Aydın''ın Beykoz Adliyesi''nde görülen duruşması dün sonuçlandı. Adliye çıkışı babası ile görüntülenen ünlü oyuncu Boluğur, "Yanımda babam var lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi" diyerek soruları cevapsız bırakırken Mert Aydın ise kısa bir açıklama yaptı.

"OLMADI YÜRÜTEMEDİK"

Merve Boluğur''un eski eşi Mert Aydın ise "Olmadı. Yürütemedik Merve''ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

"SIKINTIYA GELEMEM"

2. Sayfa''da çiftin boşanmasıyla ilgili yeni iddialar gündeme geldi. İddiaya göre; Boluğur nikahın ertesi gününden itibaren “Bana kimse kural koyamaz. Sıkıntıya gelemem” dedi. Bu çiftin arasında patlak veren ilk sorundu.

AYRILIK SÖZÜNÜ TELAFFUZ EDEN İLK TARAF MERT AYDIN OLDU

Bir diğer iddia ise nikahtan kısa bir süre sonra ameliyat olan Aydın''ın istirahat döneminde Boluğur''dan beklediği yardımı alamaması oldu. Aydın’ın dikişleri bile alınmamışken Boluğur''un, “Çok sıkıldım, tatile gidelim” demesi sonrası ikili balayına çıktı. Yaşananların ardından aşk evliliği yaptığını söyleyen Aydın, ayrılık sözünü telaffuz eden ilk taraf oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar