Meral Akşener'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili flaş sözler: Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi.

Meral Akşener'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili flaş sözler: Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi.
Sinan Ateş cinayetiyle alakalı konuşan İYİ Parti lideri olan Meral Akşener, "Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı olan Meral Akşener, Sivas Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde partisinin il ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım programına gitti.

Ankara'da, 30 Aralık 2022 tarihinde uğradığı silahlı bir saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi olan Ayşe Ateş'in kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Meral Akşener, "Ben ısrarla her şeyi takip ederim ama siyasi bir malzeme haline getirmem. Bunu kendisi anlattığı için sizlerle paylaşmak isterim. Ayşe benim evladım gibi. Telefon açtı dedi ki, 'Abla çocuklarla sana gelmek istiyoruz'. Ben de dedim ki, 'Eve mi?'; 'Her yere olabilir' dedi. Dedim ki 'Partiye olabilir mi çocuklar da eğlensin, işte herkes seviyor onları, kalabalık.' 'Olur' dedi" ifadelerini kullandı.

aa-20240118-33471730-33471725-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-sivasta.jpg

"BİZ GEÇMİŞİMİZDE SİYASİ CİNAYETLERE ŞAHİT OLDUK AMA MERTÇEYDİ"

"Siyasi anlamda en ufak bir şey değil bu anlattığım" diyen Meral Akşener, şunları ifade etti;

"Küçük kızı elleri buz gibi, ayaklar buz gibi, burun buz gibi. Neden biliyor musunuz? Haykıra haykıra ağlayasım var. 'Anne gözümün önünden ayrılma, ya seni de babam gibi vururlarsa...' Nasıl biliyor musunuz, titriyor. Çünkü torbacılar öldürdü, katletti. Biz geçmişimizde siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi. Onun için de hiçbirimiz korkmadık ama o çocuğun babasını katledenler torbacılar, torbacılar. Ve onların yarın ne yapacaklarını o çocuk bilmiyor. Koruma polisleri çocuğu aldılar, bütün telefon numaralarını verdiler. Bir çocuğa bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Bu çocukların ahının yerde kalmaması için bizi seçin."

aa-20240118-33471730-33471726-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-sivasta.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar