Melike Şahin'in sözleri tartışma yarattı! Kadın olduğum için günlerce linçlendim

Melike Şahin'in sözleri tartışma yarattı! Kadın olduğum için günlerce linçlendim
Öğretmenler Günü konserini son dakika iptal etmesi nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalan şarkıcı Melike Şahin, bir söyleşisinde "Kadın olduğum için günlerce linçlendim" ifadesi tartışmalara neden oldu.

Özellikle sosyal medya kullanıcıları, Şahin'in bu sözlerine karşılık olarak "Bu olayla ne alaka?", "Saçmalamış", "Keşke hatasını kabul edip olayı saptırmasaymış", "Can Yaman ne yapsın" gibi yorumlarla tepki gösterdi.

SÖYLEDİĞİ SÖZLER TARTIŞMA YARATTI

Ünlü şarkıcı Melike Şahin'in konserin iptaliyle ilgili yaşanan gerilimi Alper Bahçekapılı’ya verdiği röportajda değerlendirmesi, kadın sanatçıların maruz kaldığı eleştirilere dikkat çekti. "Neden erkek sanatçılar, erkek oyuncular bu kadar günlerce yaptıkları konuşulmuyor" diyerek söylediği sözler, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yarattı. Şarkıcı, açıklamasında başarılı bir kadın sanatçı olmanın bedelini ödediğini vurgulayarak tepki çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat hesabının Şahin'in konseri için ikna edilemediklerini belirtmesi üzerine yaşanan gerilim, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

maxresdefault.jpg

ijj.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar