Ünlü oyuncu Halil Ergün ölümden döndü!

Ünlü oyuncu Halil Ergün ölümden döndü!
Ünlü oyuncu Halil Ergün, geçtiğimiz aylarda Şişli’de aracıyla seyir halindeyken ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybederek, yan şeritteki bir araca çarpıp, kaldırıma çıktı.

Şişli Halaskargazi Caddesi’nde geçtiğimiz aylarda olan kazada, evinden çıkan oyuncu Halil Ergün, arabasıyla ilerlemeye başladı. O sırada Ergün, ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini birden kaybetti. Önce yan şeritteki arabaya çarpan Ergün, daha sonra arabasıyla kaldırıma çıktı.

aw119061-05.jpg

ŞANS ESERİ KİMSE YARALANMADI

Kazadan sonra ünlü oyuncu da çevredekiler de ölümden dönerken, şans eseri hiç kimse yaralanmadı. Kazanın şokuyla arabasından aşağı inen Halil Ergün, çevresindekilere uzun süre kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatırken, yaşanan kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

aw119061-07.jpg

HALİL ERGÜN KİMDİR ?

1946 yılında, Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Müşküle Köyü'nde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu İznik'te okudu. Pertevniyal Lisesi'nden mezun olmasından sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne gitti. Halk Oyuncuları'nda Teneke isimli oyunla ilk kez profesyonel oldu. Vasıf Öngören, Mustafa Alabora ve Erdoğan Akduman ile Ankara Birlik Sahnesi'ni kurdu. 1974 yılında Yılmaz Güney'in senaryosu olan İzin filmiyle sinema hayatına başladı.

Halil Ergün, 2006-2010 yıllarında Kanal D’de yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizide Ali Rıza Tekin karakterini canlandırmış ve büyük bir beğeni toplamıştır. 2011 yılında Gün Akşam Oldu dizisinde Eşref Bey rolünü oynamıştır.

aw119061-04.jpg

aw119061-01.jpg

aw119061-02.jpg

aw119061-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar