MasterChef’in jüri üyesi Hatay’da askerlerle birlikte yemek pişirdi! Milli Savunma Bakanlığı o anları paylaştı

MasterChef’in jüri üyesi Hatay’da askerlerle birlikte yemek pişirdi! Milli Savunma Bakanlığı o anları paylaştı
MasterChef yarışmasının jüri üyelerinden olan Mehmet Yalçınkaya, gönüllü ekibiyle birlikte deprem felaketinin yaşandığı ilk günden bu yana deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’da Milli Savunma Bakanlığı’nın kurduğu sahra mutfağını ziyaret eden Yalçınkaya, askerlerle birlikte yemek pişirdi.

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, depremin yaşandığı ilk günden bu yana gönüllü ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor. Depremzedeler için ocak başına geçen Yalçınkaya, Hatay’da Milli Savunma Bakanlığı’nın kurduğu sahra mutfağını ziyaret etti. Askerlerle birlikte yemek pişirdiği anları Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından o görüntüleri paylaştı.

yalcınkyay

O ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Yalçınkaya, Hatay’da da Milli Savunma Bakanlığı’nın kurduğu sahra mutfağını ziyaret ederek, depremzedeler için yemek pişirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, o anları sosyal medya hesabından, “Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile Mehmetçiklerimiz bir araya geldi, sahra mutfağımızda depremzede vatandaşlarımız için birbirinden lezzetli yemekler pişirdi” ifadeleri ile paylaştı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar