Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ateş püskürdü: İfşa edeceğim!

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ateş püskürdü: İfşa edeceğim!
Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya, adını kullanarak işletmesine müşteri çekmeye çalışan mekan sahiplerine gözdağı verdi. Takipçilerinden söz konusu mekanların isimlerini isteyen Yalçınkaya, hepsini ifşa edeceğini açıkladı.

Yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, ismini kullanarak müşterileri kandırmaya çalışan ve aynı anda itibarını zedeleyen mekan sahiplerine sert bir şekilde tepkisini gösterdi. Takipçilerinden bu mekanların isimlerini isteyen Yalçınkaya  "Hepsini ifşa edeceğim, günah" ifadelerini kullandı. 

MasterChef Mehmet Şef Yalçınkaya''nın parmakları yok mu? Mehmet Yalçınkaya''nın  eline ne oldu? - Son Dakika Magazin Haberleri

"MEKANLARI BANA YAZIN İFŞA EDECEĞİM"

Vaktinin büyük bir kısmını MasterChef Türkiye''nin çekimlerinde geçiren Mehmet Yalçınkaya, takipçilerinden gelen mesajlarda birkaç restoranın kendi adını kullanarak müşteri çekmeye çalıştığını öğrendi. Gelen şikayet mesajlarını Instagram hesabından yayınlayan Yalçınkaya, "Sizden rica ediyorum hangi mekanlar ise bana yazın isimlerini. İfşa edeceğim hem de ana saygımdan. Günah" dedi.

Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya hayatı

 EMEK HIRSIZLIĞI...

Bir video yayınlayarak birçok mekanın ismini kullandığını hatta "Mehmet şef şu an burada değil" diyerek yalan söylendiğini belirten Yalçınkaya, "Emek hırsızlığına karşıyız" ifadelerini kullandı.

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya resmen çıldırdı: Hepsini ifşa edeceğim  - Magazin Haberleri

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar