Mehmet Yalçınkaya'dan boğaz düğümleyen kare!

Mehmet Yalçınkaya'dan boğaz düğümleyen kare!
MasterChef’in jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya yaşanan deprem felaketinin ilk gününden bu güne depremzedeler için elinden geleni yapıyor. Gönüllü ekip arkadaşlarıyla beraber sıcak yemek dağıtımı da yapan ünlü şef afet bölgesinden öyle bir paylaşım yaptı ki herkesin boğazı düğümlendi.

Deprem bölgesini gezerek gördüklerini videoya çeken Mehmet Yalçınkaya’ya takipçilerinden yorum yağdı. "Hatay …. Böyle bir şey görmedim” diyen Yalçınkaya paylaşımıyla herkesin boğazını düğümledi.

"BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

6 Şubat’ta yaşanan depremden en fazla etkilenen il Hatay’a giden Mehmet Yalçınkaya, o anları kameraya alarak takipçileriyle paylaştı.

Yalçınkaya Instagram hesabından yaptığı paylaşıma:

"Hatay …. Böyle bir şey görmedim. Gerçekten depremin etkisi çok büyük. Enkazlar yolu kapatmış açıp sonra arama kurtarma yapmışlar. Sanki bomba atılmış gibi UNUTMAYALIM herkes elinden geleni yapmaya devam etsin büyük bir yıkım var " notunu düştü.

 

Hatay''daki durumun vehametine dikkat çeken Mehmet Şef, yardımların durmamasını, bölge halkının zor durumda olduğunu yineledi. Şef, '' Yolun sağı solu bu vaziyette. Enkazlar kenara çekilip yol açılıyor'' ifadelerini kullandı.

 

c4500c62-6544-4cd4-8200-e391f7865f2a

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar