Masterchef Barbaros sevgilisine evlilik teklif ettiği anları paylaştı

Masterchef Barbaros sevgilisine evlilik teklif ettiği anları paylaştı
Milyonlarca insanın severek izlediği Masterchef yarışması ile tanınan ve değişimiyle sosyal medya da gündem olan Barbaros Yoloğlu, sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaştı. "Hayatta başıma gelen en güzel şeysin" diyen Barbaros, mutlu anlarını Instagram hesabından paylaştı.

''MasterChef Türkiye 2020'' yarışmasında büyük finale kalarak Serhat Doğramacı''ya birinciliği kaptıran Barbaros Yoloğlu sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaştı.

Cinsel yönelime dair yaptığı düşünülen paylaşımla gündemde uzun süre kalan Yoloğlu''nun o dönem birlikte olduğu kişi de ortaya çıkmıştı.

Kız arkadaşı Şule İdil Aydın''a evlilik teklifi eden Barbaros Yoloğlu, o anları paylaştı. MasterChef Barbaros sevgilisini bir hayli şaşırttı.

“HAYATTA BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN”

Eski yarışmacı paylaşımında "Zaman her ne olursa ileriye doğru gitmemizi ve yolumuzda giderken tüm yolun hakimiyetini sevgiye bırakmamız gerektiğini… Ben buradayım dediğin anda kontrol bende dediğin anda küçük bir hastalık veya büyük bir sevgi her düşünceyi her bir fikri değiştirir. Mutluluk sadece sevgide saklı sevelim sevilelim seni seviyorum, hayatta başıma gelen en güzel şeysin" diyerek iltifata bulundu. 

Çift söz yaptıkları anları da paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar