Haluk Levent'ten AHBAP’ı hedef alan Bahçeli’ye yanıt!

Haluk Levent'ten AHBAP’ı  hedef alan Bahçeli’ye yanıt!
AHBAP Derneği'nin kurucu başkanı Haluk Levent, kendisini ve AHBAP'ı hedef alan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında AHBAP Derneği''nin kurucu başkanı Haluk Levent’i “Devletin yapamadığı ne vardır da AHBAP''çılar, BABALA''cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır” sözleriyle hedef aldı. Bahçeli’nin bu tepkisine Haluk Levent’ten cevap gecikmedi. Levent Bahçeli’ye “Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum” diyerek cevap verdi.

MHP liderinin konuşmasının hemen ardından Haluk Levent, sosyal medya hesabından MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı''nın "Bu saçma ve gereksiz tartışmayı lütfen bırakalım. AFAD da bizim, AHBAP da" sözlerini alıntılayarak, Bahçeli''ye yanıt verdi.

Haluk Levent''in paylaşımı şu şekilde:

"Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar