Deprem profesörü Naci Görür tv100'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayacak

Deprem profesörü Naci Görür tv100'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayacak
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'nin gündem maddesi haline gelen deprem konusunda alanının en uzman isimlerinden biri olan Prof. Dr. Naci Görür, tv100 ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık ile 'Az Önce Konuştum Deprem Özel' programının konuğu olacak.

Merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 şehirde ciddi can kaybı ve enkaza dönüşen binalara neden olmuştu. 

Yaşanan felaketin ardından bütün Türkiye''nin gündem maddesi ''deprem'' olurken, alanında en yetkin isimler arasında gösterilen Prof. Dr. Naci Görür vatandaşların merak ettiklerini tv100 ekranlarında yanıtlayacak.

İLK PROGRAM REYTİNG REKORLARI KIRMIŞTI

Gazeteci Candaş Tolga Işık''ın geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Celal Şengör ile yaptığı programa gösterilen yoğun ilginin ardından seyirciler tarafından yeniden bir "Az Önce Konuştum Deprem Özel" programı yapması istenmişti. 

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle ilgili merak edilen sorulara tv100 ekranlarında yanıt verecek olan Görür, depremle ilgili analizlerini anlatacak.
Candaş Tolga Işık ile "Az Önce Konuştum Deprem Özel" bugün saat 20.00’de tv100’de!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar