Yargı'dan özel veda gecesi etkinliği! Bilet fiyatları belli oldu

Yargı'dan özel veda gecesi etkinliği! Bilet fiyatları belli oldu
'Yargı' dizisinin final bölümü için bir veda etkinliği düzenleniyor. Ay Yapım, 26 Mayıs'ta gerçekleşecek bu özel gecede, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde seyircilerle buluşacak. Etkinlik, Ay Yapım ve Kanal D'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ve gecenin tüm geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

Dizinin oyuncuları, izleyicilerle bir araya gelerek 95'inci ve son veda bölümünü birlikte izleyecekler. Gecede bir dizi sürpriz ve etkinlik düzenlenmesi planlanıyor.

661bcd3b0f61a69c22aa983b.webp

Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz, dizinin final bölümü için düzenlenen veda gecesinin biletini kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte ünlü oyuncunu paylaşımı:

yy.jpg

Biletler, Biletix üzerinden satışa sunuldu. Etkinlik için belirlenen yaş sınırı 12 olarak belirlendi ve biletler genel satış ve bağış kategorilerinde mevcut. Genel satıştaki biletler 500 ve 700 TL arasında değişirken, bağış bölümündeki biletler 500 ile 1000 TL arasında satışa sunuluyor.

yargi-30bol-mobil-3.webp

YARGI SON BÖLÜM

26 Mayıs 2024 Pazar akşamı son bölümü yayınlanacak olan dizinin ekibi, bu vedayı yıllardır onları yalnız bırakmayan seyircisiyle birlikte gerçekleştirecek.

yyls-001.jpg

BİLETLER 24 SATT İÇİNDE TÜKENDİ

Sürprizlerle dolu geceye ait biletler hızla tükendi ve sadece 24 saat içinde tamamen satıldı. Katılamayanlar için ise destek olmak adına "Eğitime Destek Bileti" satışları devam ediyor, Biletix platformu üzerinden erişilebilir durumda.

Gecenin tüm gelirini Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

YARGI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar