Ünlü bebek bezi markası iflas etti! Birçok ünlü isim markanın ekran yüzüydü

Ünlü bebek bezi markası iflas etti! Birçok ünlü isim markanın ekran yüzüydü
Dünya’nın en ünlü bebek bezi markası iflas ettiği haberini duyurdu. Birçok ünlü isim markanın ekran yüzüydü. İşte tüm detaylar...

Ünlü bir bebek bezi markasının iflas ettiği haberi gündeme geldi. Bu dev marka için birçok ünlü isim tanıtım yüzü olmuştu.

Özel sermaye şirketi VMG Partners tarafından desteklenen Los Angeles merkezli Hello Bello iflas etti. Şirket, iflas dilekçesinde 100 milyon dolarlık varlık ve borçlarını sıraladı. Bu başvuru, şirketi alacaklılara karşı korumayı ve onlara geri ödeme yapmanın bir yolunu bulmayı amaçlıyor.

Hello Bello Premium Review | Tested & Rated

Bell ve Shepherd, 2019'da Walmart Inc. ile sadece bu mağazada ürünlerini satma anlaşması yaptıktan sonra Hello Bello markasını piyasaya sürdü. Ancak, enflasyon baskısı ve yüksek faiz oranları gibi nedenlerle marka zor zamanlar geçirdi.

Mahkeme belgelerine göre, markanın en büyük alacaklısı, yaklaşık 22 milyon dolarlık borçla bir kağıt ürünleri tedarikçisi olarak belirlendi.

Hello Bello Diaper Review | Lucie's List

Öte yandan, iflas kararının çalışanlara bildirildiği ve bu durumun birçok çalışanın işsiz kalmasına neden olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar