Küçükçekmece'de çatıdan kopan parçalar yolda yürüyen adamın kafasına düştü: Fırtına İstanbul'u esir aldı

Küçükçekmece'de çatıdan kopan parçalar yolda yürüyen adamın kafasına düştü: Fırtına İstanbul'u esir aldı
Küçükçekmece’de kısa sürede etkili olan fırtına nedeniyle bir binanın çatısı uçarak karşı binaya çarparak yola düştü. O sırada bakkala giden bir adam, kafasına uçan çatının parçalarının çarpması sonucu yaralandı.

Olay, Küçükçekmece Cennet Mahallesi Barbaros Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece’de Meteorolojinin uyarılarının ardından öğle saatlerinde kısa süreli fırtına ve sağanak yağış etkili oldu. Fırtına nedeniyle bazı binaların çatısı uçtu.

aw074560-01.jpg

Cennet Mahallesinde 6 katlı binanın çatısı uçarak karşı binaya çarptı. Çatıdan uçan parçalar o sırada bakkala giden adamın kafasına gelmesi sonucu adam yaralandı. Karşı binada ve binanın altında bulunan bakkalda hasar oluştu

aw074560-05.jpgKafasından yaralanan adam ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatırken itfaiye ekipleri ise asılı kalan parçaları kopararak indirdi. Polis olay yerinde inceleme yaptıktan sonra olayla ilgili inceleme başlattı. Küçükçekmece Belediyesi ekiplerinin bölgede temizlik çalışmaları sürüyor.

BİR BAŞKA OLAYDA ATAKÖY'DE MEYDANA GELDİ

Ataköy'de şiddetli rüzgarın etkisiyle orta refüjdeki ağaç yoldan geçen otomobilin üstüne devrildi. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

istanbulda-firtina-agac-otomobil-uzerine-devrildi-8241-dhaphoto1.jpg

İstanbul Valiliği gün içerisinde öğleden sonra şiddetli yağış ve rüzgar uyarısında bulunmuştu. Öğlen saat 14.30 sıralarında sağanak yağış ve şiddetli rüzgar kent genelinde etkisini göstermeye başladı.

istanbulda-firtina-agac-otomobil-uzerine-devrildi-8241-dhaphoto2.jpgRüzgarın etkili olduğu Bakırköy Ataköy'de Adnan Kahveci Bulvarı'nda orta refüjdeki ağaç, caddede ilerleyen otomobilin üzerine devrildi. Ağaç otomobilin şoför kısmının bulunduğu bölümdeki cama zarar verdi. Otomobilde hasar oluştuğu görüldü. Olay nedeniyle caddede trafik oluştu. Kaza yoldan geçen diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar