TikTok fenomeni dönerci Mustafa Atamaca hakkında flaş gelişme: Canlı yayında Atatürk’e hakaret etti

TikTok fenomeni dönerci Mustafa Atamaca hakkında flaş gelişme: Canlı yayında Atatürk’e hakaret etti
Erzurum’da hizmet veren döner işletmesinin sahibi Mustafa Atmaca, sosyal medya hesabından açtığı videoda Atatürk’e hakaret etmiş ve gündem olmuştu. Atmaca hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Sosyal medyada 650 bin takipçisi olan Üçler Döner’in sahibi "Erzurumlu Hacı Dönerci" lakaplı Hacı Mustafa Atmaca, TikTok hesabından açtığı canlı yayında Atatürk’e hakaret etti.

uzun yıllardır sosyal medyada "Hacı'nın yağ akımı" paylaşımlarıyla ünlü olan Atmaca, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında bir takipçisi ile tartıştı.

Atmaca canlı yayında Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti'ni karşılaştırırken Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef alarak, hakaret etti.

Utanç veren o anlarda Atmaca, "Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" ifadelerine ye verdi.

Kamuoyu tepkisinin ardından Atmaca, "Atatürk'e hakaret" suçlamasıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Atmaca'nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar