Küçükçekmece’de asansörde gördüğü kediyi dakikalarca dövüp ayağıyla ezerek öldürmüştü! Vicdansız caniye ödül gibi iyi hal indirimi!

Küçükçekmece’de asansörde gördüğü kediyi dakikalarca dövüp ayağıyla ezerek öldürmüştü! Vicdansız caniye ödül gibi iyi hal indirimi!
İstanbul Küçükçekmece’de asansörde gördüğü kediyi 6 dakika boyunca tekmeleyen, kaçmasının ardından peşinden gidip kapıları kapatıp dakikalarca ayağıyla ezen caniye mahkeme iyi hal indirimi verdi!

Hayvanlara uygulanan şiddetin boyutu her geçen gün artarken Küçükçekmece’de bir sitede yaşanan dehşet görenlere “Bunu yapan insan olamaz” dedirtti.

Sitede oturan İbrahim Keloğlan isimli cani, asansörde kediyi canice tekmeleyerek ezip katletti. Caninin şiddetinden kaçmaya canını kurtarmaya çalışan kedinin o anları apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

555.jpg

Mahkeme cani İbrahim Keloğlan’a verdiği 1 yıl 6 aylık cezada “iyi hal indirimi” uygulayarak cezayı 3 ay daha indirdi ve hükmün açıklamasını da geri bıraktı.

5 yıl içinde ceza işlemediği takdirde Keloğlan’ın cezası düşürebilecek hale geldi. Sosyal medyada binlerce kişi duruma isyan edip tepki gösterdi.

00.jpg

Aynı sitede yaşayan Sinem Hanım, katledilen Eros isimli kedinin nasıl vicdansızca öldürüldüğünü sosyal medya hesabından görüntüler paylaşarak şöyle anlattı:

Size Eros'tan bahsetmek istiyorum. Neden adı Eros? Nerede doğdu büyüdü? Nasıl öldürüldü ?

Eros 2018'in sonlarına doğru yaşadığımız sitede doğdu. Annesi hava çok soğuk olduğu için sitenin otoparkına sığınmış orada doğurmuştu. Beyaz ayaklı Eros.

2-001.jpg

“HERKESE SEVGİ DOLU GÖZLERLE BAKAN BİR KEDİYDİ”

Eros çok ürkek bir o kadarda herkese sevgi dolu gözlerle bakan, insanlara onu sevsin diye adeta yalvaran bir kediydi, bu yüzden ismini Eros koymuştuk...

“HERKESE ÇOK GÜVENİYORDU”

Eros bugüne kadar ne kimse mama kabına ellemişti ne de kötü bir muameleye maruz kalmıştı herkese çok güveniyordu. Evlerimizde kendini sevdiriyor biraz uyuyup gidiyordu.

666.jpg

“İBRAHİM KELOĞLAN’IN ONU ÖLDÜRECEĞİNDEN HABERSİZDİ”

31 Aralık gecesi muhtemelen acıkmış yada yumuşak bir zeminde uyumak istemiş, gece saatlerinde asansöre binmişti. İbrahim Keloğlan’ın onu öldüreceğinden habersizdi.

Başına kötü bir şey geleceğini anlamış ve asansörden aşağıdaki görüntülerdeki gibi hızlıca kaçmıştı fakat katili onun peşini bırakmayacaktı.

ekran-goruntusu-2024-02-13-133213.png

“KAÇMAMASI İÇİN KAPILAR ÜZERİNE KAPANMIŞ”

Görüntülerde aldığı darbelerin etkisiyle sersemliyor yaralanıyor fakat yine de kaçmaya çalışıyor. Hiç bir suçu günahı yokken vicdansızca dakikalar boyunca işkence görüyor. Onu ayağıyla ezen işkence ile öldüren adam evine gitmek için asansörü çağırdığı sırada ayağına bulaşan kan lekelerinden rahatsız oluyor.

11.jpg

777.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar