Kayseri’de üvey annesinin dışkı yedirdiği 7 yaşındaki çocuk ilk kez konuştu! İşkencenin detayları ortaya çıktı

Kayseri’de üvey annesinin dışkı yedirdiği 7 yaşındaki çocuk ilk kez konuştu!  İşkencenin detayları ortaya çıktı
Kayseri’de üvey annenin 7 yaşındaki kızına yaşattığı işkence sonrası konuşan baba “Sizin evlatlarınız et balık yerken benim kızıma dışkı yedirildi” diyerek isyan etti.

Kayseri'de yaşayan C.Y., 6 yaşındaki oğlunun ranzadan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından eşinin davranışlarından şüphelenip eve ses kayıt cihazı yerleştirdi.

Ses kayıtlarının incelenmesinin ardından ortaya çıkan mide bulandıran gerçek babayı beyninden vurulmuşa döndürdü.

Ses kayıtlarında, eşi Fatma Y.'nin üvey kızı B.Y.'ye farklı tarihlerde hakaret ettiği, ona eziyet ettiği ve hatta insan dışkısı yedirdiği açığa çıktı.

uvey-annesi-tarafindan-diski-yedirilen-kizin-babasi-adalet-istiyorum-6196-dhaphoto1.jpg

Baba C.Y.'nin şikayeti üzerine eşi Fatma Y. hakkında 'eziyet' suçundan dava açıldı.

Kızına eziyet eden üvey anne ifadesinde “İddia edildiği gibi B.Y.'ye hiçbir kötü muamelede bulunmadım. C.Y. ile ikinci evliliğimi yaptım. Babası ile evlendiğimde B.Y. 2 yaşındaydı. Ses kaydı alındıktan sonra 2 sene daha evli kaldık. Bir kez boşandık, tekrar evlendik. Böyle bir şey yapmış olsaydım, B.Y.'nin babası benimle ikinci kez evlenmezdi” diyerek kendini savundu.

uvey-annesi-tarafindan-diski-yedirilen-kizin-babasi-adalet-istiyorum-6196-dhaphoto2.jpg

Karar sonrası ilk kez konuşan baba C.Y. “Evladım maalesef ki 2 yıl eziyete uğramış. Sanık 5 yıl hapis cezası alıp, duruşma salonundan gülerek çıkıp gitti. Yetkililere sesleniyorum. Bu durum hak mıdır? Ne zaman adalet yerini bulacaktır? Yalnızca benim çocuğum için değil, tüm eziyete uğrayan yavrularımız için adalet istiyorum” dedi.

"KAFAMIZA SUYA DALDIRIP..."

Üvey annesinin kendisine şiddet uyguladığını anlatan B.Y., "Banyoda saçımızı çekiyordu. Kafamızı suya daldırıp, orada bekletiyordu. Babam işten dönünce bize iyi davranıyordu. Hakaret edip, oklavayla döverdi. Tuvaleti yedirirdi, acı biber yedirirdi" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar