Korkunç cinayetin sır perdesi aralandı! Müge Anlı'ya kayıp diye çıkmıştı.. Her şeyi yayın bittikten sonra itiraf etti

Korkunç cinayetin sır perdesi aralandı! Müge Anlı'ya kayıp diye çıkmıştı.. Her şeyi yayın bittikten sonra itiraf etti

Muğla'da 52 gün önce kaybolan inşaat ustası Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Müge Anlı’nın programına katılan Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut’tan yayın sonrası şaşırtan itiraf geldi. İşte detaylar...

Muğla’da 22 Mart’ta ortadan kaybolan 52 yaşındaki Şaban Ataş’tan bir daha haber alınamadı. Müge Anlı’nın programında ele alınan cinayetin sır perdesi aralandı.

640xauto.webp

CESEDİN YERİNİ İTİRAF ETTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan bir kaybolma vakasında, Şaban Ataş’ın eski eşi Emine Karabulut, çocukları ve akrabaları programa katıldı. İddialara göre, programın ardından Müge Anlı ile özel bir görüşme yapan Emine Karabulut cinayeti itiraf ederek cesedin yerini açıkladı.

18790029-728xauto.webp

CESET ŞABAN ATAŞ’A AİT ÇIKTI

Bu bilginin Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesinin ardından ekipler belirtilen bölgeye yöneldi. Ekipler, Sarıyer mevkiinde taşlarla örtülmüş bir ceset buldu ve bu cesedin Şaban Ataş’a ait olduğu doğrulandı.

uuj.jpg

İPLE BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Boşanmalarına rağmen Şaban Ataş ile aynı evde yaşamaya devam eden Emine Karabulut, itirafında “Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında çıkan kavga sonucunda Burhanettin, Şaban’ı iple boğdu ve cesedi götürdü” dediği öne sürüldü.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bu itirafın ardından 3 kişi gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU

52 yaşındaki üç çocuk babası Şaban Ataş, Muğla'dan kaybolmuştu. Onu bulmak için Müge Anlı'ya kuzeni Bahri Ataş, başvuru yapmıştı. Bahri Ataş, kuzeni Şaban'ın karısı Emine ile Şaban'ın arkadaşı Burhan arasında bir ilişki olduğunu ve bunu beş yıl önce öğrendiğini söylemişti.

15 YILDIR İLİŞKİLERİ VAR

Gelen telefonlar, Burhanettin ve Emine'nin yaklaşık 15 yıldır ilişkilerinin sürdüğünü söyledi.

“ÇALIŞMA BAHANESİYLE BİR KADININ PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜR”

Burhanettin, bu gelişmeler üzerine Müge Anlı ekibine yaptığı açıklamada, "Şaban'la çok yakın iki arkadaşız, Tom ve Jerry gibiyiz. Birbirimize 'panpa' deriz. Kendisi kadınlara düşkün biriydi, sosyal medyasında 3 bin kadın takip ediyordu. Şimdi de çalışma bahanesiyle bir kadının peşine düşmüştür," diyerek iddiaları reddetti.

Muğla Seydikemer'de günlerdir aranan Şaban Ataş'ın cesedi taşlarla örtülmüş halde bulundu.

Boşanmalarına rağmen Şaban Ataş ile aynı evde yaşamaya devam eden Emine Karabulut, "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhan, Şaban'ın kafasına sopayla vurduğunu ve sonra çamaşır ipiyle boğduğunu söyledi" dedi.

İlgili Haberler