Çocuktan Al Haberi'nin Çitos Efe'si büyüdü! Yeni hali eski halini unutturdu

Çocuktan Al Haberi'nin Çitos Efe'si büyüdü! Yeni hali eski halini unutturdu

'Çocuktan Al Haberi' programına 2016 yılında katılarak fenomen haline gelen 'Çitos Efe' olarak tanınan Efe Koçyiğit'in son halini Testo Taylan kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Koçyiğit’in son hali gündem oldu.

Çocuktan Al Haberi programdaki sempatik tavırları, özgün şivesi ve yemeğe olan tutkusuyla tanınan Efe Koçyiğit, zamanla büyüyerek tamamen farklı birine dönüştü. 'Çitos Efe' lakabıyla hafızalara kazınan Efe Koçyiğit'in son hali, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

18789337-728xauto.webp

Daha önce Tablet Reis son halini ortaya çıkaran Testo Taylan, bu kez de geçmişte fenomen olan Efe Koçyiğit'in son halini paylaştı.

yy-001.jpg

Çocuktan Al Haberi yarışmasının unutulmaz ismi 'Çitos Efe' lakaplı Efe Koçyiğit'in günümüzdeki haline "Aşırı kilo almış çocuk", "Sağlığı için kilo vermesi gerekiyor", "Hâlâ çok tatlı", "Çocuk değişmemiş", "Hiç değişmemiş" gibi yorumlar yapıldı.

640xauto-003.webp

TABLET REİS’İ EVİNDE ZİYARET ETMİŞTİ

Testo Taylan daha önce de Tablet Reis olarak hafızalara kazınan Onurcan Güzel’in evine misafir olarak gitmişti.

Tablet Reis lakabıyla bilinen Onurcan Güzel, 2013 yılında tablet kutusundan çıkardığı salatalık videosuyla virol olmuştu. imaj değişikliğine giden Tablet Reis’in hayatını Testo Taylan gözler önüne sermişti.

Tablet Reis, tarz değişikliğinden dolayı linç yemiş ve eski haline geri döneceğini Testo Taylan’ın röportajında açıklamıştı.

juuju.jpg

TESTO TAYLAN KİMDİR

Ankara doğumlu olan Testo Taylan, lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'ne başladı. Üniversite yıllarında spor ve fitness alanına olan ilgisi arttı.

2020 yılında YouTube'da kendi kanalını açarak dijital dünyaya adım atan Testo Taylan, fitness, beslenme ve yaşam tarzı konularında içerikler üretmeye başladı. Kanalı kısa sürede popülerlik kazandı ve 300 binden fazla aboneye ulaştı.

Testo Taylan'ın YouTube kanalındaki videoları, hem eğlenceli hem de bilgilendirici nitelikte. Fitness ve beslenmeyle ilgili güncel konuları ele alırken izleyicilerine motivasyon ve ilham veriyor.

Bununla birlikte, Testo Taylan bir girişimci. 2022 yılında fitness ve beslenme ürünleri satan bir e-ticaret sitesi kurarak iş dünyasındaki başarısını da kanıtladı.

İlgili Haberler