Hasan Can Kaya’dan yeni açıklama geldi! Cem Yılmaz’a veteran demişti

Hasan Can Kaya’dan yeni açıklama geldi! Cem Yılmaz’a veteran demişti

Cem Yılmaz ve meslektaşı Hasan Can Kaya arasında başlayan "veteran komedyen" polemiği sonrası Hasan Can Kaya açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda kapalı gişe oynadığı yeni stand-up gösterisinde Cem Yılmaz, Gebze'den gelen seyirciler için “Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi” diye espri yapmış ve Kaya'nın programını ve konuşma tarzını taklit etmişti.

Hasan Can Kaya, Yılmaz'ın bu sözlerine “Oyuna benim yerime veteran komedyenlerden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış, yine de çabasını takdir ettim” diyerek yanıt vermiş ve böylece polemik başlamıştı.

vlx5qfuh40qpr-mt5qgahq.webp

TADINDA ŞAKALAŞTIK VE BİTTİ

İkili arasında süren gerginlik sonrasında Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz'a uzlaşma mesajı verdi. 2. Sayfa programının haberine göre, Kaya şu açıklamada bulundu:

"Ben komedyen büyüklerimle ilgili gayet saygılı, sevgi dolu konuşuyorum. Zaten bu güzel meslekte herkes kendi kitlesiyle mutlu. Bu, futbol ya da Survivor gibi kapışmanın gerektiği bir alan değil. Tadında şakalaştık ve bitti. Ben açıkçası öyle bakıyorum."

Bu polemikle birlikte, genellikle emekli olmuş kişilere atıfta bulunmak için kullanılan “veteran” terimi sosyal medyada en çok aranan kelimeler arasına girdi.

dekor-test-burakyildirimby-fikirsanat-orionrentalhouse-1jpg-5nuzjavdeeooznyovid7lw.jpg

NE OLMUŞTU

Cem Yılmaz, Hasan Can Kaya'yı küfürlü konuşmasından dolayı Ti’ye almış bu polemiğe Şahan Gökbakar da dahil olmuştu.

wy4p3b-9b0kc1ti3pncigg.webp

Yılmaz, şov sırasında Gebze'den gelen bazı seyircilere göndermede bulunmuş Hasan Can Kaya'yı hedef almıştı.

Yılmaz, meslektaşını küfürlü konuşması nedeniyle eleştiride bulunmuştu. "Hasan Can Kaya böyle konuşuyor ya; 'Naber a., iyi sen a.', siz de Gebze'den gelin tamam mı a.?" diyerek tepki göstermişti.

Hasan Can Kaya ise, Cem Yılmaz'ın gösterisindeki bu sözlerin ardından şunları söylemişti.

ing1jpeg-xjn5h0wbw0wgu71-0mrpra.jpg

"Evet, çocuklar izletti. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam."

Bu polemiğe Şahan Gökbakar da dahil olmuştu. Instagram'da Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programını izlerken, 1 saat müsaade edin. Biraz gülüp, eğlenip, geliyorum. Hasan Can Kaya" notuyla paylaşım yapmıştı.

VETERAN NEDİR?

Veteran terimi genellikle belirli bir alanda uzun yıllar deneyim kazanmış, emekli olmuş veya ileri yaşa sahip kişiler için kullanılıyor.

İlgili Haberler