Bahar Kızıl Goncalar'a konuk mu oluyor! İddiaları güçlendiren ilk kare geldi

Bahar Kızıl Goncalar'a konuk mu oluyor! İddiaları güçlendiren ilk kare geldi

Bahar ve Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili bir iddia ortaya atılmıştı. Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar’ın, hesabından yaptığı paylaşım iddiaları güçlendirdi.

Sevilen oyuncu Demet Evgar, Bahar dizisindeki müthiş performansıyla adeta izleyicilerini büyülüyor. Hem oyunculuğu hem de enerjisiyle her yaştan hayran kazanan Evgar, Bahar karakteriyle özdeşleşti.

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Bahar’ın başrol oyuncusu Demet Evgar, bu kez Kızıl Goncalar dizisinin setine ziyarette bulundu. Bu özel anı ölümsüzleştiren Evgar, Kızıl Goncalar’ın ünlü oyuncularıyla bir araya geldi ve bu buluşma kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşılan fotoğraf, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

bahar-dizi-demetevgar-yk39.jpg

DEMET EVGAR’DAN KIZIL GONCALAR SETİNE ZİYARET

Show TV’de yayınlanan Bahar dizisinin başrolünde yer alan Demet Evgar, Bahar karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Enerjisiyle büyük beğeni toplayan Evgar, NOW TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin setini ziyaret etti.

s-8e92fd0efb1e7497b81a441fb8bcc315bf587033.webp

BEĞENİ BUTONU ÇÖKTÜ

Demet Evgar’ın bu anlamlı ziyaretinden paylaşılan fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları ve Demet Evgar’ın yer aldığı kare, kısa sürede en çok konuşulan konular arasına girdi. Fotoğrafta, Demet Evgar’ın yanı sıra Kızıl Goncalar dizisinde Hasna karakterini canlandıran Selen Öztürk, Melisa Doğu ve Erkan Avcı da yer aldı. İşte o an:

Bu paylaşım akıllara Bahar dizisi, Kızıl Goncalar’a konuk mu oluyor dedirtti.

s-993b43fd26fc27d8f1380364355c84172f12d968.webp

BAHAR GEÇTİĞİMİZ HAFTA YAYINLANMAMIŞTI

Bahar dizisinin yapım ekibi, yeni bölümün yayın tarihinde bir erteleme olduğunu duyurmuştu. Demet Evgar, dizinin yayımlanmamasının nedenini kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile açıklamıştı.

tgtg.jpg

Evgar'ın açıklamaları şöyle:

Gerçekten biz de o hafta çektiğimiz bölümü sizlerle paylaşmayı çok istiyoruz. Ancak, Türkiye’de uzun soluklu yapımlar olduğu için, maalesef bu tür aksaklıklar yaşanabiliyor. Setlerde sağlık problemleri gibi küçük sorunlar, bir sonraki bölümün yayınlanmasını engelleyebiliyor. Bu nedenle, oyuncu kadromuz bir hafta gecikecek ve yeni bölümü bir sonraki hafta sizlerle buluşturabileceğiz.”

İlgili Haberler