Konya'da 12 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan 55 yaşındaki komşuya iyi hal indirimi! Ceza değil resmen ödül

Konya'da 12 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan 55 yaşındaki komşuya iyi hal indirimi! Ceza değil resmen ödül
Konya’da komşusunun emanet ettiği 12 yaşındaki epilepsi hastası kızına cinsel istismarda bulunan 55 yaşındaki Cengiz K. “iyi hal” indirimi uygulanarak 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Konya'da sık sık görüştüğü komşusunun evine ziyarete giden H.A, gördüğü manzara karşısından başından kaynar sular dökülmüş hale döndü.

Mutfakta bulunan H.A., komşusu Cengiz K.'yı 12 yaşındaki kızı A.A.'yı dudağından öperken gördü.

Olayın ardından H.A., kızı ile eve dönüp konuştu. Kızının anlattıkları üzerine polise başvuran H.A., Cengiz K.'yi şikayet etti ve şüpheli gözaltına alındı.

konya-komsunun-bakmasi-icin-biraktigi-ep-16470-1.jpg

Çocuk İzleme Merkezi'nde ifadesi alınan A.A., komşularının eşi Cengiz K.'nin kendisini zaman zaman öptüğünü, okşadığını, ısırdığını, cinsel bölgelerine dokunduğunu ve tehdit ettiğini anlattı. Bu ifadeler üzerine Cengiz K. hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamasıyla iddianame hazırlandı.

konya-komsunun-bakmasi-icin-biraktigi-ep-16470.jpg

Tutuklu yargılanan Cengiz K., suçlamaları reddedip beraatini istese de mahkeme heyeti, Cengiz K.'yi 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Suçun cezai niteliği ve tekrarlanma göz önüne alınarak verilen cezada, iyi hal indirimi yapıldı.

“1 YILDIR YAŞADIĞI KÖTÜ OLAYIN ETKİSİNDE”

Anne H.A. şunları söyledi: Cengiz K.'nin eşi N.K. benim hem arkadaşım hem de komşum. Kızım epilepsi hastası olduğu için zaman zaman bakmaları için N.K.'nin evine bırakıyordum. Çocuğum 1 yıldır yaşadığı kötü olayın etkisinde. Tek söylemek istediğim; anne ve babalar bu tür durumlarda sessiz kalmasın. Çocuklarının yanında olsunlar. Utanmasınlar. Utanacak biri varsa o da bu suçu işleyenlerdir.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar