Kontrolden çıkan araç park halindeki otomobile çarparak devrildi

Kontrolden çıkan araç park halindeki otomobile çarparak devrildi
Karaman'da kontrolden çıkan araç park halindeki otomobile çarparak devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Karaman'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, can pazarına neden oldu. Yeni Mahalle Zeytin Dalı Bulvarı üzerinde yaşanan olayda, kontrolü kaybedilen bir otomobil, park halindeki başka bir araca çarparak devrildi. Kazada sıkışan iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. A.Ç. yönetimindeki 70 AAR 951 plakalı Proton marka otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı. Otomobil, arkadan çarptığı park halindeki başka bir araca çarparak kaldırıma devrildi. Kazada, aracın içinde bulunan sürücü ile yanındaki yolcu M.Ç. sıkıştı.

kazaicfoto.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu sıkışan kişiler güvenli bir şekilde araçtan çıkarıldı. Yaralılar, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan yol, olay yeri inceleme ekibinin çalışmasının ardından araçların çekilmesiyle tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay, sürücülerin dikkatini çekmek adına trafik güvenliği önlemlerine bir kez daha vurgu yapılmasına neden oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar