Kamyoneti durdurmak isterken canından oluyordu

Kamyoneti durdurmak isterken canından oluyordu
Kağıthane'de bir komyonet park edilmiş haldeyken bir anda kaymaya başladı. Kamyoneti durdurmak için uğraşan bir kişi ölümden döndü.

Kağıthane ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonetin kayarak park halindeki araçlarla çarpışması sonucu sürücü yaralandı. Olayda park halindeki 6 araç da zarar gördü. Şans eseri bir kadın ve çocuğun ezilmekten kurtulduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 09.15 sıralarında Yeşilce Mahallesi'nde bir iş yerine kumaş taşıyan kamyonetin şoförünün yanlış kumaşı indirmesi üzerine yaşandı. Şoför, kumaşı geri yüklemek için yardım istediği sırada kamyonet, yokuş aşağı kayarak park halindeki otomobillerle sıkıştı. Kapıyı açan şoför ise araçlar arasında kalarak yaralandı.

kagithanede-kayan-kamyoneti-durdurmaya-18373.jpg

EL FRENİ TUTMADI

Olayın hemen ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı şofere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Görgü tanıkları, kamyonetin malzeme indirildikten sonra kontrolden çıkarak hareket etmeye başladığını ve el freninin tutmadığını belirtti.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise kazada bir kadın ve çocuğun, kamyonetin park halindeki araçlara çarpmasından son anda kurtulduğu görüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, park halindeki araçlarda oluşan maddi hasar da gözlemlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar