Otomobil beyaz eşya dükkanına daldı! İşte o anlar...

Otomobil beyaz eşya dükkanına daldı! İşte o anlar...
Otomobille çarpışan hafif ticari araç bir anda beyaz eşya dükkanına daldı. O anlar güvenlik kamaralarına yansıdı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazası, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Olay, Engin Uçar'ın kullandığı 34 DYC 826 plakalı hafif ticari aracın, ters istikametten yola çıkmaya çalışan S.D. idaresindeki otomobille çarpışmasıyla gerçekleşti.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybedilen hafif ticari araç, yakındaki beyaz eşya dükkanına daldı. Facianın eşiğinden dönülen kazada, her iki aracın sürücüleri de hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan polis ve 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahaleyi gerçekleştirerek yaralıları hastaneye kaldırdı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari aracın dükkana girdiği, araç sürücüsünün ise kazayı telefonla bir yakınına bildirdiği görülüyor. Kaza anıyla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, yetkililer olayın meydana geldiği bölgede trafik akışını normale döndürmek için çalışmalara başladı.

aw152590-02.jpg

Kaza sonrasında iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, olayın çevresindeki güvenlik kameraları, detaylı bir inceleme için emniyet güçleri tarafından incelenecek. Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasıyla birlikte, trafikteki normal akışın sağlanması için çalışmalar devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar