Selen Soyder yeni aşka yelken açtı! 7 senelik aşkını bitirmişti

Selen Soyder yeni aşka yelken açtı! 7 senelik aşkını bitirmişti

"Lale Devri" dizisinde canlandırdığı Toprak karakteriyle tanınan 34 yaşındaki 2007 Miss Turkey birincisi model Selen Soyder, kişisel sosyal medya hesabından yeni aşkını açıkladı.

"Yer Gök Aşk" ve "Lale Devri" gibi başarılı dizilerde yer alan Selen Soyder, iş insanı Oren Fransez ile olan yedi yıllık evliliğinin ardından ekranlardan uzak kalmıştı. Estetik operasyonlardan sonra büyük bir değişim geçiren oyuncunun son hali gündeme bomba gibi düşmüştü.

5d3feb8dd3806c29403ce68b.webp

2015 yılında nikah masasına oturduğu Oren Fransez ile evliliğini sessiz sedasız bitiren Soyder, şimdi ise yeni aşka yelken açtı.

hh.jpg

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Soyder, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yeni aşkını duyurdu. Hayranlarından tebrik mesajları yağdı.

u71krhmoc0q3ggpv-rzdwa.webp

SELEN SOYDER KİMDİR

Asıl adı Mükerrem Selen Soyder olan oyuncu, 26 Aralık 1986'da İzmir'de doğdu. 2006 yılında "Miss Model of Turkey" yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçilen Soyder, ardından Çin'de düzenlenen "Miss Bikini of The Universe" yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. Bu yarışmada birinci olan Soyder, aynı zamanda Türkiye'ye "En İyi Milli Kostüm Ödülü"nü kazandırdı.

2007 yılında Star TV'nin düzenlediği Miss Turkey yarışmasında Türkiye Güzeli seçildi ve Miss World 2007'de Çin'in Sanya adasında 106 ülke arasında Türkiye'yi temsil etti.

Selen Soyder'in kariyerine baktığımızda, kısa bir süre Star TV'de haber sunduğunu görüyoruz. Ancak daha sonra Kapadokya'da çekilen "Yer Gök Aşk" dizisi için bu görevinden ayrıldı. 2010 yılında FOX TV'de yayınlanan "Yer Gök Aşk" dizisinde başrol oynadı ve canlandırdığı Toprak karakteriyle "Lale Devri" dizisine geçiş yaparak Türk dizi tarihinde bir ilke imza attı. 2013 yılında adına "Selenist" adlı bir dergi çıkarıldı, bu da onu adına dergi çıkarılan ilk kişi olarak tarihe geçirdi.

2014 yılında Star TV'de yayınlanan "Reaksiyon" dizisinde Dr. Zeynep karakteriyle İbrahim Çelikkol ile başrolde oynadı. Aynı yıl Miss Turkey 2014'te jüri üyeliği yaptı. Ayrıca çocukluk arkadaşı Ali Kemal Güven'in yazdığı "Cahide Devekuşu'nun Açık Evliliği" adlı kısa filmde yer aldı.

22 Ağustos 2015'te Türk iş insanı ve reklamcı Oren Fransez ile evlendi.

İlgili Haberler