'Kiraları düşürecek proje' sözleriyle açıkladı

'Kiraları düşürecek proje' sözleriyle açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 buçuk saat süren kabine toplantısının ardından canlı yayında açıklamalar yaptı.

'KİRALARI DÜŞÜRECEK PROJE' SÖZLERİYLE AÇIKLADI

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatacaklarını duyuran Erdoğan, "Vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız" dedi. Erdoğan şöyle konuştu:

"TOKİ vasıtasıyla 1 milyon 170 bin vatandaşımızı ev sahibi yaparak ekonomik ve güvenli konut üretiminde bir başarı ortaya koyduk. 1,5 yıl önce de 100 bin konut projemize yoğun talep aldık. Pek çok ilimizde şehir içinde kalan sanayi alanlarını dışarı taşıyor, taleplerini süratle yerine getiriyoruz.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği bu projeyle ilgili hazırlıklar bitmek üzere.

Sıfır atık modeliyle yenilenebilir malzemelerden bir proje gerçekleştireceğiz. Bu adım son dönemde ciddi şikayet edilen kiraların düşmesine de yardımcı olacaktır.

81 şehirde toplu konut projeleri devam ediyor. İlk defa evlenen gençlerimiz bu projede kota sahibi olacak. Önümüzdeki dönemde duyuracağımız bu kampanyanın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. "

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar