Açıklanan skandalın ardından yeni hamle: TOKİ kuralarında flaş gelişme!

Açıklanan skandalın ardından yeni hamle: TOKİ kuralarında flaş gelişme!
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının katıldığı TOKİ kuralarında, yabancı isimlerin belirmesi tepki toplamıştı. Yabancılara verilen vatandaşlık sayısı ve olgusu tartışmalara sebep olurken TOKİ’den yeni bir hamle geldi.

DÜNKÜ SKANDALIN ARDINDAN YENİ HAMLE! TOKİ KURALARINDA FLAŞ GELİŞME

TOKİ’nin yaptığı kura sonuçları dün açıklanmıştı. Açıklanan kurada yabancı isimlerin olması, verilen vatandaşlık sayısının ve olgusunun tartışmasının daha da alevlenmesine sebep oldu.

Söz konusu durum haberleştirilerek dikkatin çekilmesinin ardından TOKİ, kazananların isimlerinin yer aldığı listeyi internet sitesinden kaldırdı. Sitede artık kimlerin kurayı kazandığı görülemezken, kişi sadece kendi TC''sini girip kuranın çıkıp çıkmadığını öğrenebiliyor.

Sözcü’den Özlem Ermiş Beyhan’ın haberine göre, bir yıllık TC vatandaşlarının TOKİ kuralarına katılımına izin verilmesine tepki gösteren vatandaşlar, “Artık dar gelirli vatandaşımıza, şehit ve gazi ailesine, engellilere sıra gelmez” dedi.

Pek çok emlak haber sitesinin kura çekimleri ile ilgili haberlerinde listenin tam hali ve haberde geçen yabancı isimler yer alıyor.

TOKİ''nin internet sitesinde şimdiye kadar kurayı kazananların listelendiği bölümde “Aradığınız sayfaya ulaşılamıyor. Ana sayfaya dönmek için tıklayınız” ibaresi ile karşılaşılıyor.

Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/toki-o-listeleri-kaldirdi-7298444/ 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar