Kılıçdaroğlu'nun kürsüdeki zor anları! Ağzından çıkan her kelime yanlış olunca toplantıdakiler uyardı

Kılıçdaroğlu'nun kürsüdeki zor anları! Ağzından çıkan her kelime yanlış olunca toplantıdakiler uyardı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasına Gezi hükümlülerine yönelik mesajlarla başlayan Kılıçdaroğlu, "Haksız yere hapiste tutuluyorlar" dedi. Kılıçdaroğlu, "Adaletin çürüdüğünü, bugünkü parlamentonun bu çürümeye bir anlamda katkı verdiğini, yürütme organının ise bu çürümede ana aktör olduğunu artık hepimiz biliyoruz” şeklinde konuştu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU TARİHLERİ KARIŞTIRDI

Ekonomiye ve terörle mücadele tezkeresine dair de dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan CHP liderinin 10 Ekim Gar Katliamını anma sırasında yaptığı konuşma gündem oldu.

10 Ekim’i 10 Aralık olarak karıştıran Kılıçdaroğlu, "Bugün 10 Aralık... gar katliamı... 10 Aralık gar katliamının... 12... gar katliamı... 10 Aralıktaki gar katliamının... Gar katliamının 8. yılı... 10 Ekim gar katliamının 8. yılı...” dedi. Daha sonra tarihi düzelterek konuşmasını sürdüren Kılıçdaroğlu’nun o anları çoğu kullanıcı tarafından alay konusu oldu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında ise konuyu şöyle toparladı:

“10 Ekim Gar Katliamı'nın 8'inci yılı. Tarihimizde ilk kez bir terör eylemi dolayısıyla 103 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bizim hem bu olayın takipçisi olmak hem de bir daha olmaması için çaba harcamak görevimizdir”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar