İsrail'i nasıl 24 saatte haritadan silebileceğini anlattı! Sosyal medya yıkıldı

İsrail'i nasıl 24 saatte haritadan silebileceğini anlattı! Sosyal medya yıkıldı
Bir TikTok kullanıcısı paylaştığı videoda, İsrail'in 4. boyuttaki varlıkları devreye sokacağını iddia etti. ‘Galaktik Federasyon' üyesi olan tüm galaksileri aşağı indirerek İsrail'i haritadan sileceğini söyleyen kullanıcının o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Hamas ve İsrail arasında yaşanan gerilim kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına almayı başardı. Herkesin anbean takip ettiği savaş ile ilgili sosyal medyada paylaşılan her gönderi dikkat çekiyor. Bir sosyal medya kullanıcısının konuya ilişkin çrktiği vr TikTok’ta paylaştığı video başta Twitter olmak üzere diğer mecralarda da viral oldu. Kullanıcı, İsrail'in 4. boyuttaki varlıkları devreye sokacağını iddia ederek, “İblisler, ifritler, diablo, lucifer... Hepsini harekete geçirecekler" dedi.

Konuşmasının devamında uyarıda bulunan kullanıcı, "Buradan uyarıyorum. Onlar size tankla tüfekle saldırdıysa sizde aynı şekilde saldıra bilirsiniz. Ama 4. boyuttaki varlıkları kullanıp orantısız güç kullanırsanız Ben de Galaktik Federasyon üyesi olan ne kadar galaksi varsa, Agartalılar Aztekler Mayalar Sümerler hepsini aşağıya indireceğim. 24 saatte İsrail'i haritadan silerim!'' diye tehditler savurdu.

@furkan_fırat' adlı TikTok kullanıcısının o videosu çoğu kullanıcı tarafından tepki çekerken, çoğu kullanıcı tarafından da alay konusu oldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar