Kılıçdaroğlu'ndan Yeniden Refah yorumu

Kılıçdaroğlu'ndan Yeniden Refah yorumu
Deprem bölgesindeki CHP lideri ve 13. cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasıyla ilgili "İnsanlar Cumhur İttifakı'nın içinde yer alabilirler. Kendi tercihleridir. Biz Millet İttifakı olarak her tercihe saygı duyarız." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı''nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerden olan Malatya''yı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

YENİDEN REFAH''IN CUMHUR''A KATILMASI

Kılıçdaroğlu, Yeniden Refah Partisi''nin Cumhur İttifakı''na katılmasıyla ilgili şu yorumda bulundu:

"Siyaset elbette devam ediyor. Ama biz bugünü değil, geçmişi değil, geleceği konuşmak istiyoruz. Malatyalı kardeşlerimizin bulunduğu bir ortamdayız. Depremzedeler siyaset kurumundan ''Gelecekte bizim için ne yapacaksınız'' onu soruyorlar. Ankara''da insanlar Cumhur İttifakı''nın içinde yer alabilirler. Kendi tercihleridir. Biz Millet İttifakı olarak her tercihe saygı duyarız.

Millet İttifakı''nın liderleri olarak buradayız ama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız da burada. Onlar da yaşanan olayları gelip gördüler. Millet İttifakı olarak vatandaşın sorunlarına kilitlenen bir ittifakız." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar